halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 03.11.2023 - 09:47, Güncelleme: 03.11.2023 - 09:47 1233+ kez okundu.
 

11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI

Ülkemizde her yıl 11 Kasım “Milli Ağaçlandırma Günü” olarak kutlanmaktadır.

11.11.2023 günü Mersin’de yapılacak olan çalışmalarla ilgili, Kamu Kurumlarının koordinasyonunu sağlamak amacıyla, Mersin Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Ali Özkan başkanlığında toplantı düzenlendi. Toplantıda Bölge Müdürü Yalçın, Özkan’ a kurumumuz ve ormancılık faaliyetleriyle ilgili brifing verdi. Bu yıl ki etkinlik kapsamında Bölge Müdürlüğümüze bağlı 9 Orman İşletme Müdürlüğü görev alanında 13 ilçede, 66 noktada, 125 hektar alanda 130 bin adet fidan toprakla buluşturulacaktır. Dikim çalışmalarına bu tarihten sonra da devam edilecek ve yıl sonuna kadar 66 bin adet fidan toprakla buluşturulacaktır. Etkinliğin zamanında ve sorunsuz olarak gerçekleştirilebilmesi için kamu kurumları, İl Milli Eğitim Müdürlükleri, Belediyeler, Askeri Birlikler, ilgili kurumların yetkilileri, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantıda, 11.11.2023 Milli Ağaçlandırma Günü yapılacak çalışmalar ile ilgili kararlar alındı. Bu yıl ki etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir.
Ülkemizde her yıl 11 Kasım “Milli Ağaçlandırma Günü” olarak kutlanmaktadır.

11.11.2023 günü Mersin’de yapılacak olan çalışmalarla ilgili, Kamu Kurumlarının koordinasyonunu sağlamak amacıyla, Mersin Vali Yardımcısı Sayın Mehmet Ali Özkan başkanlığında toplantı düzenlendi. Toplantıda Bölge Müdürü Yalçın, Özkan’ a kurumumuz ve ormancılık faaliyetleriyle ilgili brifing verdi.

Bu yıl ki etkinlik kapsamında Bölge Müdürlüğümüze bağlı 9 Orman İşletme Müdürlüğü görev alanında 13 ilçede, 66 noktada, 125 hektar alanda 130 bin adet fidan toprakla buluşturulacaktır. Dikim çalışmalarına bu tarihten sonra da devam edilecek ve yıl sonuna kadar 66 bin adet fidan toprakla buluşturulacaktır.

Etkinliğin zamanında ve sorunsuz olarak gerçekleştirilebilmesi için kamu kurumları, İl Milli Eğitim Müdürlükleri, Belediyeler, Askeri Birlikler, ilgili kurumların yetkilileri, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantıda, 11.11.2023 Milli Ağaçlandırma Günü yapılacak çalışmalar ile ilgili kararlar alındı.

Bu yıl ki etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.