halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 05.04.2024 - 14:15, Güncelleme: 05.04.2024 - 14:15 1335+ kez okundu.
 

5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Ülkemizde İlk kez 1958 yılında İzmir’de kutlanan Avukatlar Günü, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından da unutulmadı.

Müdürlük bünyesinde görevli avukatlar ziyaret eden ve onlara günün önemine binaen hediyeler takdim eden Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın “Hukuk devletinin vazgeçilmez unsurlarından olan savunma hakkının ve hak arama özgürlüğünün kullanılmasında önemli rol üslenerek büyük bir gayretle mesleğini icra eden tüm avukatlarımızın Avukatlar Gününü kutlarım.” dedi. Tüm avukatların "Avukatlar Günü" kutlu olsun.
Ülkemizde İlk kez 1958 yılında İzmir’de kutlanan Avukatlar Günü, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından da unutulmadı.

Müdürlük bünyesinde görevli avukatlar ziyaret eden ve onlara günün önemine binaen hediyeler takdim eden Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın “Hukuk devletinin vazgeçilmez unsurlarından olan savunma hakkının ve hak arama özgürlüğünün kullanılmasında önemli rol üslenerek büyük bir gayretle mesleğini icra eden tüm avukatlarımızın Avukatlar Gününü kutlarım.” dedi.

Tüm avukatların "Avukatlar Günü" kutlu olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.