halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ADAY MÜHENDİSLERİN HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 05.12.2023 - 09:35, Güncelleme: 05.12.2023 - 09:35 836+ kez okundu.
 

ADAY MÜHENDİSLERİN HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Bölge Müdürlüğümüz 2023 Yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında beş hafta süren Aday Mühendis Hizmet İçi Eğitim Programı tamamlandı.

Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğünde 25.09-30.11 2023 tarihleri arasında düzenlenen hizmet içi eğitim, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın’ın açılış konuşmasıyla başladı. Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi ve Şube Müdürlerimizce verilen eğitimlerde; sorumluluk alanındaki iş ve işlemlerle ilgili, mevzuat çerçevesinde yapılacaklar, kamuoyuna karşı olan sorumluluklar ve davranışlar, devlet memurluğu, kurum içinde uyumun nasıl sağlanacağı ve orman bilgi sistemi (ORBİS) hizmetlerinin yürütülmesinde yerine getirilmesi gereken hususlara değinildi. Ayrıca, iki hafta süren teorik eğitim çalışmalarının ikinci kısmı olan arazi uygulama eğitimleri de tamamlandı. Eğitimin sonunda aday değerlendirme sınavı yapıldı. Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak yeni çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun der, görevlerinde başarılar dileriz.
Bölge Müdürlüğümüz 2023 Yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında beş hafta süren Aday Mühendis Hizmet İçi Eğitim Programı tamamlandı.

Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğünde 25.09-30.11 2023 tarihleri arasında düzenlenen hizmet içi eğitim, Mersin Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın’ın açılış konuşmasıyla başladı. Bölge Müdür Yardımcısı Ali Kişi ve Şube Müdürlerimizce verilen eğitimlerde; sorumluluk alanındaki iş ve işlemlerle ilgili, mevzuat çerçevesinde yapılacaklar, kamuoyuna karşı olan sorumluluklar ve davranışlar, devlet memurluğu, kurum içinde uyumun nasıl sağlanacağı ve orman bilgi sistemi (ORBİS) hizmetlerinin yürütülmesinde yerine getirilmesi gereken hususlara değinildi.

Ayrıca, iki hafta süren teorik eğitim çalışmalarının ikinci kısmı olan arazi uygulama eğitimleri de tamamlandı. Eğitimin sonunda aday değerlendirme sınavı yapıldı.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak yeni çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olsun der, görevlerinde başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.