AHMET GÖK, ANAHTAR PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ DEVRETTİ

Siyaset (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.01.2026 - 20:14, Güncelleme: 07.01.2026 - 20:14 719 kez okundu.
 

AHMET GÖK, ANAHTAR PARTİ MERSİN İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ DEVRETTİ

Anahtar Parti Mersin Kurucu İl Başkanı Ahmet Gök, teşkilatlanma sürecinin tamamlanmasının ardından il başkanlığı görevinden feragat ettiğini açıkladı.

TEŞKİLATLANMA SÜRECİ TAMAMLANDI Anahtar Parti Mersin Kurucu İl Başkanı Ahmet Gök, il genelinde yürütülen teşkilatlanma çalışmalarının ilçe kongreleriyle birlikte başarıyla tamamlandığını belirtti. Kuruluş sürecinden bugüne kadar yürütülen çalışmaların planlı ve istikrarlı şekilde ilerlediğini ifade eden Gök, teşkilatın kurumsal yapısının sağlam temeller üzerine inşa edildiğini vurguladı. İL KONGRESİNDE ADAY OLMAYACAK Yaklaşan il kongresinde aday olmayacağını açıklayan Ahmet Gök, bu kararını Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu ile yaptığı istişareler sonucunda aldığını kaydetti. Gök, görevini onur, şeref ve sorumluluk bilinciyle yürüttüğünü belirterek, makamların geçici, asıl olanın ise dava ve değerler olduğunu dile getirdi. EMANET BİLİNCİ VE SORUMLULUK VURGUSU Görevden ayrılma kararının bir geri çekilme değil, emanet anlayışının doğal bir sonucu olduğunu ifade eden Ahmet Gök, “Niyet sahih, edep esastır. Emanetin hukukunu muhafaza etmek için bu görevden feragat etmeyi uygun gördüm” değerlendirmesinde bulundu. PARTİYE DESTEĞİ SÜRECEK Anahtar Parti Mersin İl Başkanlığı görevini devreden Ahmet Gök, partiye olan bağlılığının ve mücadelesinin farklı alanlarda devam edeceğini belirterek, Anahtar Parti’nin Mersin’de ve Türkiye genelinde güçlü bir siyasal aktör olacağına olan inancını yineledi.
Anahtar Parti Mersin Kurucu İl Başkanı Ahmet Gök, teşkilatlanma sürecinin tamamlanmasının ardından il başkanlığı görevinden feragat ettiğini açıkladı.

TEŞKİLATLANMA SÜRECİ TAMAMLANDI

Anahtar Parti Mersin Kurucu İl Başkanı Ahmet Gök, il genelinde yürütülen teşkilatlanma çalışmalarının ilçe kongreleriyle birlikte başarıyla tamamlandığını belirtti. Kuruluş sürecinden bugüne kadar yürütülen çalışmaların planlı ve istikrarlı şekilde ilerlediğini ifade eden Gök, teşkilatın kurumsal yapısının sağlam temeller üzerine inşa edildiğini vurguladı.

İL KONGRESİNDE ADAY OLMAYACAK

Yaklaşan il kongresinde aday olmayacağını açıklayan Ahmet Gök, bu kararını Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu ile yaptığı istişareler sonucunda aldığını kaydetti. Gök, görevini onur, şeref ve sorumluluk bilinciyle yürüttüğünü belirterek, makamların geçici, asıl olanın ise dava ve değerler olduğunu dile getirdi.

EMANET BİLİNCİ VE SORUMLULUK VURGUSU

Görevden ayrılma kararının bir geri çekilme değil, emanet anlayışının doğal bir sonucu olduğunu ifade eden Ahmet Gök, “Niyet sahih, edep esastır. Emanetin hukukunu muhafaza etmek için bu görevden feragat etmeyi uygun gördüm” değerlendirmesinde bulundu.

PARTİYE DESTEĞİ SÜRECEK

Anahtar Parti Mersin İl Başkanlığı görevini devreden Ahmet Gök, partiye olan bağlılığının ve mücadelesinin farklı alanlarda devam edeceğini belirterek, Anahtar Parti’nin Mersin’de ve Türkiye genelinde güçlü bir siyasal aktör olacağına olan inancını yineledi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.