halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AHMET SERKAN TUNCER SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.02.2024 - 11:04, Güncelleme: 22.02.2024 - 11:04 1113+ kez okundu.
 

AHMET SERKAN TUNCER SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sık sık esnaflar ve vatandaşlar ile bir arada olmaya özen gösteren Tuncer, saha çalışmalarının ve gençliğinin verdiği enerji ile Mezitli’de ses getiriyor. Tuncer son olarak, Mezitli Atatürk Mahallesi’nde yer alan esnafları tek tek gezerek sohbet etti. Her fırsatta Mezitli’yi marka kent yapacaklarının altını çizen Tuncer; esnafların, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Her saha çalışmasında olduğu gibi, vatandaşlar Tuncer’e yoğun ilgi gösterdi. Tuncer, Mezitli’nin hak ettiği değeri görmesi için gençliğini ve Mezitlili oluşunu sonuna kadar kullanacağını dile getirdi. Vatandaşlar Tuncer ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bizim bu memleket için bir hayalimiz ve yazacak bir başarı hikayemiz var.  
CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Sık sık esnaflar ve vatandaşlar ile bir arada olmaya özen gösteren Tuncer, saha çalışmalarının ve gençliğinin verdiği enerji ile Mezitli’de ses getiriyor. Tuncer son olarak, Mezitli Atatürk Mahallesi’nde yer alan esnafları tek tek gezerek sohbet etti. Her fırsatta Mezitli’yi marka kent yapacaklarının altını çizen Tuncer; esnafların, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Her saha çalışmasında olduğu gibi, vatandaşlar Tuncer’e yoğun ilgi gösterdi. Tuncer, Mezitli’nin hak ettiği değeri görmesi için gençliğini ve Mezitlili oluşunu sonuna kadar kullanacağını dile getirdi. Vatandaşlar Tuncer ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bizim bu memleket için bir hayalimiz ve yazacak bir başarı hikayemiz var.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.