AKDENİZ BELEDİYE SPOR’DAN DEPLASMANDA FARKLI GALİBİYET

Spor (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.11.2025 - 22:13, Güncelleme: 20.11.2025 - 22:13 219 kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYE SPOR’DAN DEPLASMANDA FARKLI GALİBİYET

Akdeniz Belediye Spor, Silifke deplasmanında üç puanı altı golle aldı. Silifke Ünal Ünüvar Stadı’nda oynanan müsabakayı orta hakem Burak Filik yönetti.

Karşılaşmanın İlk dakikasından itibaren oyun üstünlüğünü ele alan Akdeniz Belediye Spor, henüz 4. dakikada Oğuz Can Yorulmuş'un golü 1-0 öne geçti. Golden sonra kontrolü tamamen ele alan Akdeniz Belediye Spor ilk yarının sonlarına doğru 41. dakika da yine Oğuz Can Yorulmuş'la bulduğu gol ile durumu 2-0 ’a getirdi. Santranın hemen ardından başlattığı atak sonrası Akdeniz Belediye Spor, genç oyuncusu Osman Doğan'ın attığı gol ile ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. İkinci yarı başlama düdüğü ile ataklarını sürdüren ve oyunun kontrolünü tamamen eline alan Akdeniz Belediye Spor futbol kulübü; 49. dakikada Doğan Selvi'nin kafa golü, 57. dakikada Batuhan Denizyılmaz ve 89. dakikada oyuna sonradan giren Muhittin Uzunyol'un ayağından bulduğu goller ile sahadan 6-0'lık bir üstünlükle ayrıldı. Karşılaşmada aldıkları galibiyet sonrası kısa bir değerlendirme yapan Akdeniz Belediye Spor Kulüp Başkanı Mahmut Veysi Karamehmetoğlu; “Futbolcularımız bugün oldukça atak bir oyun sergilediler. İyi bir oyunla farklı galip geldiğimiz için sevinçliyiz. Oyuncularımızı ve teknik ekibi kutluyoruz.  Ligde 9 karşılaşmada 9 galibiyet alarak, 27 puan ile liderliğimizi sürdürdük. 23 Kasım Pazar günü kendi sahamızda karşılaşacağımız İçel Yol Spor karşılaşması öncesinde moral depoladık.” dedi.
Akdeniz Belediye Spor, Silifke deplasmanında üç puanı altı golle aldı. Silifke Ünal Ünüvar Stadı’nda oynanan müsabakayı orta hakem Burak Filik yönetti.

Karşılaşmanın İlk dakikasından itibaren oyun üstünlüğünü ele alan Akdeniz Belediye Spor, henüz 4. dakikada Oğuz Can Yorulmuş'un golü 1-0 öne geçti. Golden sonra kontrolü tamamen ele alan Akdeniz Belediye Spor ilk yarının sonlarına doğru 41. dakika da yine Oğuz Can Yorulmuş'la bulduğu gol ile durumu 2-0 ’a getirdi. Santranın hemen ardından başlattığı atak sonrası Akdeniz Belediye Spor, genç oyuncusu Osman Doğan'ın attığı gol ile ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

İkinci yarı başlama düdüğü ile ataklarını sürdüren ve oyunun kontrolünü tamamen eline alan Akdeniz Belediye Spor futbol kulübü; 49. dakikada Doğan Selvi'nin kafa golü, 57. dakikada Batuhan Denizyılmaz ve 89. dakikada oyuna sonradan giren Muhittin Uzunyol'un ayağından bulduğu goller ile sahadan 6-0'lık bir üstünlükle ayrıldı.

Karşılaşmada aldıkları galibiyet sonrası kısa bir değerlendirme yapan Akdeniz Belediye Spor Kulüp Başkanı Mahmut Veysi Karamehmetoğlu; “Futbolcularımız bugün oldukça atak bir oyun sergilediler. İyi bir oyunla farklı galip geldiğimiz için sevinçliyiz. Oyuncularımızı ve teknik ekibi kutluyoruz.  Ligde 9 karşılaşmada 9 galibiyet alarak, 27 puan ile liderliğimizi sürdürdük. 23 Kasım Pazar günü kendi sahamızda karşılaşacağımız İçel Yol Spor karşılaşması öncesinde moral depoladık.” dedi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.