halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.11.2023 - 22:04, Güncelleme: 27.11.2023 - 22:04 842+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI

Akdeniz Belediyesi; emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin 2023 yılı 2’nci taksit ödemeleri için son başvuru tarihinin 30 Kasım 2023 Perşembe günü olduğunu bildirdi.

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden vatandaşlara yapılan duyuru ve çağrıda şu ifadeler yer aldı; “Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin 2023 yılı 2’nci ve son taksit ödemeleri, 30 Kasım 2023 Perşembe günü sona ermektedir. Dileyen vatandaşlarımız, belediye merkez binası veznelerine gelerek veya www.akdeniz.bel.tr adresi üzerinden emlak vergisi, çevre temizlik vergisi bildirimleri ile ilan ve reklam beyannamelerini online olarak da verebilmekte ve ayrıca tüm vergilerini online şekilde ödeyebilmektedir. Vatandaşlarımız, cezalı duruma düşmemek için 30 Kasım 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar söz konusu vergi ve borçlarını belediye merkez binası veznelerine gelerek veya internet üzerinden ödeyebilir, beyannamelerini verebilirler.”
Akdeniz Belediyesi; emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin 2023 yılı 2’nci taksit ödemeleri için son başvuru tarihinin 30 Kasım 2023 Perşembe günü olduğunu bildirdi.

Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden vatandaşlara yapılan duyuru ve çağrıda şu ifadeler yer aldı; “Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin 2023 yılı 2’nci ve son taksit ödemeleri, 30 Kasım 2023 Perşembe günü sona ermektedir.

Dileyen vatandaşlarımız, belediye merkez binası veznelerine gelerek veya www.akdeniz.bel.tr adresi üzerinden emlak vergisi, çevre temizlik vergisi bildirimleri ile ilan ve reklam beyannamelerini online olarak da verebilmekte ve ayrıca tüm vergilerini online şekilde ödeyebilmektedir.

Vatandaşlarımız, cezalı duruma düşmemek için 30 Kasım 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar söz konusu vergi ve borçlarını belediye merkez binası veznelerine gelerek veya internet üzerinden ödeyebilir, beyannamelerini verebilirler.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.