halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VERGİ MÜKELLEFİ VATANDAŞLARA HATIRLATMA: SON BAŞVURU TARİHİ 3 TEMMUZ 2023

Ekonomi (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 21.06.2023 - 18:24, Güncelleme: 21.06.2023 - 18:24 69320+ kez okundu.
 

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VERGİ MÜKELLEFİ VATANDAŞLARA HATIRLATMA: SON BAŞVURU TARİHİ 3 TEMMUZ 2023

Akdeniz Belediyesi, “7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun” kapsamında mükelleflerin emlak, çevre temizlik gibi vergiler ile bazı borç ve cezalara ilişkin yapılandırma işlemlerini 3 Temmuz 2023 mesai bitimine kadar yapabileceklerini hatırlatarak çağrıda bulundu.

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında, kamuya olan çeşitli vergi, borç ve para cezalarını yapılandırma başvuru süresi 3 Temmuz 2023 günü mesai bitiminde doluyor. Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 7440 sayılı yapılandırma kanunu kapsamında, vergi ve borç yapılandırmasından faydalanmak isteyen mükelleflerin 3 Temmuz 2023 tarihine dek mesai saatleri içinde belediyeye gelerek borçlarını yapılandırabilecekleri hatırlatıldı. Söz konusu yapılandırmadan taksitli olarak faydalanan mükelleflerin de 1’inci ve 2’nci taksitlerini en geç 31 Temmuz 2023 tarihine kadar ödemeleri gerektiği kaydedildi. Mali Hizmetler Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Yapılandırma kanunu ile mükelleflerimize, 31 Aralık 2022 tarihine kadar olan emlak vergisi, ilan ve reklam vergisi, çevre temizlik vergisi, idari para cezaları, ecrimisil, harçlar ve bunlara bağlı gecikme zammı ile vergi cezalarını yeniden yapılandırılma imkânı sağlanmıştır. Kanundan faydalanmak isteyen vatandaşlarımıza; söz konusu tarihten önceki borç, vergi ve cezaları için ister peşin ödeme, isterse de 12, 18, 24, 36 ve 48 ay taksit seçeneği sunulmuştur. Yapılandırma başvuruları 3 Temmuz 2023 tarihinde sona erecektir. Başvuran mükelleflerin de ilk taksit ödemesini de en geç 31 Temmuz 2023 tarihi, mesai saatleri içinde yapması gerekmektedir. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen mükelleflerimizin 3 Temmuz 2023 tarihine kadar Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekmektedir.”
Akdeniz Belediyesi, “7440 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun” kapsamında mükelleflerin emlak, çevre temizlik gibi vergiler ile bazı borç ve cezalara ilişkin yapılandırma işlemlerini 3 Temmuz 2023 mesai bitimine kadar yapabileceklerini hatırlatarak çağrıda bulundu.

Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun kapsamında, kamuya olan çeşitli vergi, borç ve para cezalarını yapılandırma başvuru süresi 3 Temmuz 2023 günü mesai bitiminde doluyor. Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 7440 sayılı yapılandırma kanunu kapsamında, vergi ve borç yapılandırmasından faydalanmak isteyen mükelleflerin 3 Temmuz 2023 tarihine dek mesai saatleri içinde belediyeye gelerek borçlarını yapılandırabilecekleri hatırlatıldı. Söz konusu yapılandırmadan taksitli olarak faydalanan mükelleflerin de 1’inci ve 2’nci taksitlerini en geç 31 Temmuz 2023 tarihine kadar ödemeleri gerektiği kaydedildi.

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “ Yapılandırma kanunu ile mükelleflerimize, 31 Aralık 2022 tarihine kadar olan emlak vergisi, ilan ve reklam vergisi, çevre temizlik vergisi, idari para cezaları, ecrimisil, harçlar ve bunlara bağlı gecikme zammı ile vergi cezalarını yeniden yapılandırılma imkânı sağlanmıştır. Kanundan faydalanmak isteyen vatandaşlarımıza; söz konusu tarihten önceki borç, vergi ve cezaları için ister peşin ödeme, isterse de 12, 18, 24, 36 ve 48 ay taksit seçeneği sunulmuştur.

Yapılandırma başvuruları 3 Temmuz 2023 tarihinde sona erecektir. Başvuran mükelleflerin de ilk taksit ödemesini de en geç 31 Temmuz 2023 tarihi, mesai saatleri içinde yapması gerekmektedir. Yapılandırmadan faydalanmak isteyen mükelleflerimizin 3 Temmuz 2023 tarihine kadar Akdeniz Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.