halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ’DE BUDAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.10.2023 - 11:30, Güncelleme: 16.10.2023 - 11:30 1755+ kez okundu.
 

AKDENİZ’DE BUDAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahalle sakini vatandaşların talebi üzerine Yeni Mahalle 5338 Sokak üzerinde bulunan ağaçları budayıp sokağın çehresini değiştirdi. Çalışma sayesinde can ve mal güvenliğini tehdit eden veya araç sürücülerinin görüşünü engelleyen ağaç dalları budandı.

Akdeniz Belediyesi, bir yandan ilçede yeşil alan varlığını arttırırken, mevcut yeşil alanlara yönelik bakım ve yenileme çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Park Bahçeler Müdürlüğü, yeşil dokunun mevsimsel koşullara bağlı olarak daha sağlıklı yenilenmesi ve gelişebilmesi amacıyla ilçe genelindeki ağaçların budama çalışmalarına hız verdi. Ekipler, hazırladıkları plan ve program kapsamında ilçe genelindeki cadde, sokak ve meydan ve orta refüjlerde bulunan ağaç ve çalıları budayıp trafikte oluşabilecek aksaklıkların önüne geçiyor, çalışmalar sayesinde sürücülerin de görüşünü kolaylaştırıyor. Mahalle sakinlerinden teşekkür… Son olarak Yeni Mahalle sakinlerinin talebi üzerine kovalı araç ve traktör yardımıyla 5338 Sokak üzerinde bulunan ve yer yer vatandaşların balkon ve penceresini kapatan, yer yer can güvenliğini tehdit eden ağaç dallarını budayan park bahçeler ekipleri, hem ağaçlara soluk aldırdı hem de sokağın çehresini değiştirdi. Sokaklarında gerçekleşen çalışmaları memnuniyetle takip eden Yeni Mahalle sakini vatandaşlar, bu konudaki taleplerini kısa sürede yerine getirilmesini sağlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.
Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mahalle sakini vatandaşların talebi üzerine Yeni Mahalle 5338 Sokak üzerinde bulunan ağaçları budayıp sokağın çehresini değiştirdi. Çalışma sayesinde can ve mal güvenliğini tehdit eden veya araç sürücülerinin görüşünü engelleyen ağaç dalları budandı.

Akdeniz Belediyesi, bir yandan ilçede yeşil alan varlığını arttırırken, mevcut yeşil alanlara yönelik bakım ve yenileme çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Park Bahçeler Müdürlüğü, yeşil dokunun mevsimsel koşullara bağlı olarak daha sağlıklı yenilenmesi ve gelişebilmesi amacıyla ilçe genelindeki ağaçların budama çalışmalarına hız verdi. Ekipler, hazırladıkları plan ve program kapsamında ilçe genelindeki cadde, sokak ve meydan ve orta refüjlerde bulunan ağaç ve çalıları budayıp trafikte oluşabilecek aksaklıkların önüne geçiyor, çalışmalar sayesinde sürücülerin de görüşünü kolaylaştırıyor.

Mahalle sakinlerinden teşekkür…

Son olarak Yeni Mahalle sakinlerinin talebi üzerine kovalı araç ve traktör yardımıyla 5338 Sokak üzerinde bulunan ve yer yer vatandaşların balkon ve penceresini kapatan, yer yer can güvenliğini tehdit eden ağaç dallarını budayan park bahçeler ekipleri, hem ağaçlara soluk aldırdı hem de sokağın çehresini değiştirdi. Sokaklarında gerçekleşen çalışmaları memnuniyetle takip eden Yeni Mahalle sakini vatandaşlar, bu konudaki taleplerini kısa sürede yerine getirilmesini sağlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.