halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ’DE YOL AÇMA, KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.09.2023 - 11:43, Güncelleme: 28.09.2023 - 11:43 1880+ kez okundu.
 

AKDENİZ’DE YOL AÇMA, KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Akdeniz Belediyesi; uzak yakın demeden, doğudan batıya, kuzeyden güneye, ilçeye bağlı her mahallede ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma, kaldırım ve kilit taşı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Araç, gereç ve ekipman yönünden güçlendirilen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hazırladıkları plan ve program kapsamında her mahalleye ihtiyacını duyduğu hizmetleri sunuyor. Bir yandan özellikle tarımsal üretimin yoğun olduğu bölgelerde yeni imarlı yol açan ekipler, kent merkezindeki mahallelerin sokaklarında ise asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve bordür yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor. Kazanlı ile Hal mahallelerinde yeni yollar açılıyor Akdeniz’in, tarımsal üretimle öne çıkan kırsal yerleşim yerlerinden biri olan Kazanlı Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulan seralar arasında yeni imarlı yol açan ekipler, bu çalışmalar sayesinde bölge üreticilerinin ürünlerini nakliye sırasında yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırıyor, mahalle sakinlerinin de her türlü ulaşımını kolaylaştırıyor. Ekipler ayrıca kent merkezinde bulunan Hal Mahallesi’nde de yeni imar yolu açılması çalışması başlattı. Yeni açtıkları yolun dolgusunu tamamlayan ekipler, bypass serimi ve sıkıştırması çalışmasına devam ediyor. Sathi kaplama, kilit taşı ve kaldırım yenileme çalışmaları Öte yandan; Karacailyas Mahallesi Bahçeler Sokak üzerinde de belediye envanterine kazandırılan kombili araç ve silindir desteğiyle sathi kaplama (soğuk asfalt) asfalt çalışması yapan fen işleri ekipleri, Nusratiye, Güneş ve Müfide İlhan mahallelerinin muhtelif sokaklarında ise kilit taşı ve kaldırım tamiratı gerçekleştirdi.
Akdeniz Belediyesi; uzak yakın demeden, doğudan batıya, kuzeyden güneye, ilçeye bağlı her mahallede ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma, kaldırım ve kilit taşı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Araç, gereç ve ekipman yönünden güçlendirilen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hazırladıkları plan ve program kapsamında her mahalleye ihtiyacını duyduğu hizmetleri sunuyor. Bir yandan özellikle tarımsal üretimin yoğun olduğu bölgelerde yeni imarlı yol açan ekipler, kent merkezindeki mahallelerin sokaklarında ise asfalt yama, kaldırım, kilit taşı ve bordür yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kazanlı ile Hal mahallelerinde yeni yollar açılıyor

Akdeniz’in, tarımsal üretimle öne çıkan kırsal yerleşim yerlerinden biri olan Kazanlı Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulan seralar arasında yeni imarlı yol açan ekipler, bu çalışmalar sayesinde bölge üreticilerinin ürünlerini nakliye sırasında yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırıyor, mahalle sakinlerinin de her türlü ulaşımını kolaylaştırıyor. Ekipler ayrıca kent merkezinde bulunan Hal Mahallesi’nde de yeni imar yolu açılması çalışması başlattı. Yeni açtıkları yolun dolgusunu tamamlayan ekipler, bypass serimi ve sıkıştırması çalışmasına devam ediyor.

Sathi kaplama, kilit taşı ve kaldırım yenileme çalışmaları

Öte yandan; Karacailyas Mahallesi Bahçeler Sokak üzerinde de belediye envanterine kazandırılan kombili araç ve silindir desteğiyle sathi kaplama (soğuk asfalt) asfalt çalışması yapan fen işleri ekipleri, Nusratiye, Güneş ve Müfide İlhan mahallelerinin muhtelif sokaklarında ise kilit taşı ve kaldırım tamiratı gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.