halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKSA ÇUKUROVA DOĞALGAZ’DAN TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 04.05.2024 - 11:53, Güncelleme: 04.05.2024 - 11:53 1124 kez okundu.
 

AKSA ÇUKUROVA DOĞALGAZ’DAN TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Aksa Çukurova Doğalgaz yetkilileri, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a makamında “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Görüşme kapsamında ilçede gerçekleştirilen yatırımlardan doğal gazın daha geniş kitlelere ulaştırılmasına kadar bir dizi konu değerlendirildi.

Lisans bölgeleri arasında yer alan Mersin’de 249 bin 248 aboneyi doğal gaz konforu ve ekonomisi ile buluşturan Aksa Çukurova Doğalgaz, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a makamında tebrik ziyaretinde bulundu. Aksa Çukurova Doğalgaz Mersin Bölge Müdürü Tufan Duman, İşletme Müdürü Ozan Ortakçı ve Tarsus İşletme Şefi Çağatay Yıldız’ın katıldığı ziyarette ilçede yürütülen kapsamlı faaliyetlerin yanı sıra doğal gazın daha fazla konut ve işletmeye ulaştırılması amacıyla planlanan yatırımlar görüşüldü.  Evin dört bir yanında dört mevsim konfor Aksa Çukurova Doğalgaz olarak 2024 Nisan ayı itibarıyla Tarsus ilçesinde 47 bin 936 aboneye ulaştıklarını belirten Mersin Bölge Müdürü Tufan Duman, “Yatırım planlarımızı ön talep başvuruları doğrultusunda oluşturuyor, hemşehrilerimizin konforu için çalışmalarımızı artırarak ilerliyoruz. Hemşehrilerimize bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak istiyorum ki doğal gaz, odun ve kömür gibi karbon yoğun yakıtların aksine vatandaşları kül ve baca temizliğiyle uğraştırmıyor, taşıma ve depolama zahmetlerinden kurtarıyor. Mutfakta ‘tüp bitti, yemek yarıda kaldı’ sorununa da son veren doğal gaz, evlerimizin dört bir yanında, dört mevsim boyunca konforu yaşamamıza vesile oluyor. Üstelik doğal gaz, yemek pişirmede ve sıcak suda tüpe göre beş kat*, ısınmada ithal kömüre göre dört kat*, elektriğe göre üç kat* daha ekonomik bir yakıt” dedi. Mersin’de güvenle solunabilir bir hava sahası Mersin genelinde 249 bin 248 aboneyi doğal gaz konforu ve ekonomisi ile buluşturduklarının bilgisini veren Duman, doğal gazın ekonomik, güvenli ve çevreci bir enerji kaynağı olmasının vatandaşlara her açıdan katkı sağladığını belirterek, Tarsusluları doğal gaza geçiş süreci hakkında bilgi almak ve abonelik başvurularını yapmak üzere Aksa Çukurova Doğalgaz Tarsus Şube’ye davet etti. Duman, sözlerine şöyle devam etti: “Doğal gazın ilimizde kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte havası da günden güne daha temiz hale geliyor. Geçtiğimiz yıl kömür yerine doğal gazı tercih eden abonelerimiz sayesinde ilimizde 490 bin 923 ton CO2/yıl karbon salımı azaltımı gerçekleşti. Güvenle solunabilir bir hava sahasında yaşamak tüm hemşehrilerimizin en doğal hakkı, dolayısıyla doğal gaz kullanımının yaygınlaşması için çalışmalarımızı güçlendirerek sürdürüyoruz.” * Karşılaştırmalar, 2023 Ağustos piyasa verilerine göre yaklaşık olarak hesaplanmıştır. Aksa Doğalgaz Hakkında Faaliyet alanında yer alan 27 il merkezi, 297 ilçe ve beldede yaklaşık 17,4 milyon nüfusa, 6,8 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz, Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi konumunda bulunmaktadır. Yatırımlarını “Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor” sloganıyla Türkiye’nin her yerine hızla ulaştırmayı amaçlayan Aksa Doğalgaz, genişleyen dağıtım bölgelerine yönelik yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürmektedir.
Aksa Çukurova Doğalgaz yetkilileri, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a makamında “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Görüşme kapsamında ilçede gerçekleştirilen yatırımlardan doğal gazın daha geniş kitlelere ulaştırılmasına kadar bir dizi konu değerlendirildi.

Lisans bölgeleri arasında yer alan Mersin’de 249 bin 248 aboneyi doğal gaz konforu ve ekonomisi ile buluşturan Aksa Çukurova Doğalgaz,  Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’a makamında tebrik ziyaretinde bulundu. Aksa Çukurova Doğalgaz Mersin Bölge Müdürü Tufan Duman, İşletme Müdürü Ozan Ortakçı ve Tarsus İşletme Şefi Çağatay Yıldız’ın katıldığı ziyarette ilçede yürütülen kapsamlı faaliyetlerin yanı sıra doğal gazın daha fazla konut ve işletmeye ulaştırılması amacıyla planlanan yatırımlar görüşüldü. 

Evin dört bir yanında dört mevsim konfor

Aksa Çukurova Doğalgaz olarak 2024 Nisan ayı itibarıyla Tarsus ilçesinde 47 bin 936 aboneye ulaştıklarını belirten Mersin Bölge Müdürü Tufan Duman, “Yatırım planlarımızı ön talep başvuruları doğrultusunda oluşturuyor, hemşehrilerimizin konforu için çalışmalarımızı artırarak ilerliyoruz. Hemşehrilerimize bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak istiyorum ki doğal gaz, odun ve kömür gibi karbon yoğun yakıtların aksine vatandaşları kül ve baca temizliğiyle uğraştırmıyor, taşıma ve depolama zahmetlerinden kurtarıyor. Mutfakta ‘tüp bitti, yemek yarıda kaldı’ sorununa da son veren doğal gaz, evlerimizin dört bir yanında, dört mevsim boyunca konforu yaşamamıza vesile oluyor. Üstelik doğal gaz, yemek pişirmede ve sıcak suda tüpe göre beş kat*ısınmada ithal kömüre göre dört kat*, elektriğe göre üç kat* daha ekonomik bir yakıt” dedi.

Mersin’de güvenle solunabilir bir hava sahası

Mersin genelinde 249 bin 248 aboneyi doğal gaz konforu ve ekonomisi ile buluşturduklarının bilgisini veren Duman, doğal gazın ekonomik, güvenli ve çevreci bir enerji kaynağı olmasının vatandaşlara her açıdan katkı sağladığını belirterek, Tarsusluları doğal gaza geçiş süreci hakkında bilgi almak ve abonelik başvurularını yapmak üzere Aksa Çukurova Doğalgaz Tarsus Şube’ye davet etti. Duman, sözlerine şöyle devam etti: “Doğal gazın ilimizde kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte havası da günden güne daha temiz hale geliyor. Geçtiğimiz yıl kömür yerine doğal gazı tercih eden abonelerimiz sayesinde ilimizde 490 bin 923 ton CO2/yıl karbon salımı azaltımı gerçekleşti. Güvenle solunabilir bir hava sahasında yaşamak tüm hemşehrilerimizin en doğal hakkı, dolayısıyla doğal gaz kullanımının yaygınlaşması için çalışmalarımızı güçlendirerek sürdürüyoruz.”

* Karşılaştırmalar, 2023 Ağustos piyasa verilerine göre yaklaşık olarak hesaplanmıştır.

Aksa Doğalgaz Hakkında

Faaliyet alanında yer alan 27 il merkezi, 297 ilçe ve beldede yaklaşık 17,4 milyon nüfusa, 6,8 milyon potansiyel aboneye hizmet veren Aksa Doğalgaz, Türkiye’nin en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi konumunda bulunmaktadır. Yatırımlarını “Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor” sloganıyla Türkiye’nin her yerine hızla ulaştırmayı amaçlayan Aksa Doğalgaz, genişleyen dağıtım bölgelerine yönelik yatırımlarıyla ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.