halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ANAMUR’DA “MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ” ETKİNLİĞİ COŞKUYLA KUTLANDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.11.2023 - 09:27, Güncelleme: 13.11.2023 - 09:27 1038+ kez okundu.
 

ANAMUR’DA “MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ” ETKİNLİĞİ COŞKUYLA KUTLANDI

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Anamur Orman İşletme Müdürlüğü’nde,

Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında "Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes" teması ile Cumhuriyetimizin 100. Yılını Cumhuriyet Şehitlerimizin (1. Dünya savaşı ve Kurtuluş Savaşı) canlandırılması ile Cumhuriyetimizin 100. Yıl Orman Koşusu düzenlenerek her şehidimiz adına 100’er fidan dikerek kutladık. Cumhuriyetimizin 100. Yıl Orman Koşusun’da dereceye girenlere ahşaptan yapılmış madalyon ve kupalar verildi. Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Anamur Orman İşletme Müdürlüğü’nde,

Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında "Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes" teması ile Cumhuriyetimizin 100. Yılını Cumhuriyet Şehitlerimizin (1. Dünya savaşı ve Kurtuluş Savaşı) canlandırılması ile Cumhuriyetimizin 100. Yıl Orman Koşusu düzenlenerek her şehidimiz adına 100’er fidan dikerek kutladık.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Orman Koşusun’da dereceye girenlere ahşaptan yapılmış madalyon ve kupalar verildi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.