halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

Atatürk Mersin’de ‘’Hayali Cihan Değer’’ Semihi Vural

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 03.11.2023 - 19:02, Güncelleme: 03.11.2023 - 19:02 1587+ kez okundu.
 

Atatürk Mersin’de ‘’Hayali Cihan Değer’’ Semihi Vural

Akdeniz Opera ve Bale Kulübünün Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında, özenle seçtiği farklı etkinlikler yıl boyu sürüyor.

AKOB, 9 Kasım 2023 tarihinde saat 18:00'de Akdeniz Belediyesi Sanat Galerisi Salonu’nda, bileşeni olduğu Mersin Kent Konseyi öncülüğünde kurulan 100. Yıl Kutlama Meclisinin "Atatürk", "Mersin", "100. Yıl" ve "Cumhuriyet" ortak temalarının hepsini birden içeren kitap tanıtım, söyleşi ve imza günü gerçekleştiriyor. Şair ve yazar Gündüz Artan'ın uzun yıllar yaptığı araştırmaları sonucu ortaya çıkan ve Atatürk'ün Mersin'de yaptığı on ziyareti kapsayan 2000 yılındaki Atatürk Mersin’de adlı kitap çalışması, 2016 yılında araştırmacı, yazar Semihi Vural tarafından gözden geçirilmiş, yeniden derlenmiş ve basılmıştır. Artık baskısına erişilemeyen bu önemli ve doğru kaynak kitap, eksikleri tamamlanıp düzenlenerek ikinci baskı olarak Mersin Tarihi arşivine sunuluyor. Orijinal kitabın yazarı Gündüz Artan'ı saygıyla anarken, Ziya Aykın moderatörlüğündeki Semihi Vural kitap tanıtım ve söyleşisine tüm Mersinlileri davet ediyoruz. 9 Kasım 2023 günü saat 18.00'de Akdeniz Belediyesi Sanat Galerisi Salonunda, Semihi Vural 21. kitabı olan Atatürk Mersin’de "Hayali Cihan Değer" kitabını "AKOB Öğrenci Burs Fonu Yararına" imzalayacak. Kendisine her zamanki gönüllü desteği için teşekkür ediyoruz. Cumhuriyet'i 100. yılından gelecek yüz yıla kıvançla taşıyacak yıldız gençlerin daha çok parlaması için Semihi Vural kitap tanıtım, söyleşi ve imza gününde hep birlikte olmayı istiyoruz. İyi ki AKOB!
Akdeniz Opera ve Bale Kulübünün Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında, özenle seçtiği farklı etkinlikler yıl boyu sürüyor.

AKOB, 9 Kasım 2023 tarihinde saat 18:00'de Akdeniz Belediyesi Sanat Galerisi Salonu’nda, bileşeni olduğu Mersin Kent Konseyi öncülüğünde kurulan 100. Yıl Kutlama Meclisinin "Atatürk", "Mersin", "100. Yıl" ve "Cumhuriyet" ortak temalarının hepsini birden içeren kitap tanıtım, söyleşi ve imza günü gerçekleştiriyor.

Şair ve yazar Gündüz Artan'ın uzun yıllar yaptığı araştırmaları sonucu ortaya çıkan ve Atatürk'ün Mersin'de yaptığı on ziyareti kapsayan 2000 yılındaki Atatürk Mersin’de adlı kitap çalışması, 2016 yılında araştırmacı, yazar Semihi Vural tarafından gözden geçirilmiş, yeniden derlenmiş ve basılmıştır. Artık baskısına erişilemeyen bu önemli ve doğru kaynak kitap, eksikleri tamamlanıp düzenlenerek ikinci baskı olarak Mersin Tarihi arşivine sunuluyor.

Orijinal kitabın yazarı Gündüz Artan'ı saygıyla anarken, Ziya Aykın moderatörlüğündeki Semihi Vural kitap tanıtım ve söyleşisine tüm Mersinlileri davet ediyoruz.

9 Kasım 2023 günü saat 18.00'de Akdeniz Belediyesi Sanat Galerisi Salonunda, Semihi Vural 21. kitabı olan Atatürk Mersin’de "Hayali Cihan Değer" kitabını "AKOB Öğrenci Burs Fonu Yararına" imzalayacak. Kendisine her zamanki gönüllü desteği için teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyet'i 100. yılından gelecek yüz yıla kıvançla taşıyacak yıldız gençlerin daha çok parlaması için Semihi Vural kitap tanıtım, söyleşi ve imza gününde hep birlikte olmayı istiyoruz.

İyi ki AKOB!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.