halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN ALACA : DEPREMZEDELERİMİZİN YANINDAYIZ

Gündem 14.03.2023 - 14:43, Güncelleme: 14.03.2023 - 14:43 1369+ kez okundu.
 

BAŞKAN ALACA : DEPREMZEDELERİMİZİN YANINDAYIZ

Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, parti olarak bölgelerinde bulunan depremzedeleri ziyaret etmeye devam ettiklerini söyledi

Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, bölgelerinde bulunan depremzedelere ziyarette bulunarak, kendileriyle yakından ilgilendiklerini açıkladı. Başkan Alaca, hem kendi ilçelerine hem de Mersin'in değişik bölgelerine gelen depremzedelerle yakından ilgilenmeye devam ettiklerini kaydetti. Konuyla ilgili açıklama yapan Alaca, "Ülkemiz tarihinin en büyük felaketlerinden birisini yaşadı. On binlerce insanımız hayatını kaybetti, yaralandı. Yüzbinlerce vatandaşımız yerinden yurdundan oldu. Onların ciddi bir kısmı da Mersin'e geldi. Onlar bizim misafirimiz." dedi.   Başkan Alaca, depremzedelerin kendilerine emanet olduğunu anlatarak, "Mersin İlçe Başkanlarımız depremde etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret etti. Acılarını paylaşıp, geçmiş olsun dileklerimizi iletti. Her zaman onların yanında olacağız." diye konuştu.  
Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, parti olarak bölgelerinde bulunan depremzedeleri ziyaret etmeye devam ettiklerini söyledi

Gelecek Partisi Mersin Siyasi İşler Başkanı Hakan Alaca, bölgelerinde bulunan depremzedelere ziyarette bulunarak, kendileriyle yakından ilgilendiklerini açıkladı.
Başkan Alaca, hem kendi ilçelerine hem de Mersin'in değişik bölgelerine gelen depremzedelerle yakından ilgilenmeye devam ettiklerini kaydetti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Alaca, "Ülkemiz tarihinin en büyük felaketlerinden birisini yaşadı. On binlerce insanımız hayatını kaybetti, yaralandı. Yüzbinlerce vatandaşımız yerinden yurdundan oldu. Onların ciddi bir kısmı da Mersin'e geldi. Onlar bizim misafirimiz." dedi.

 
Başkan Alaca, depremzedelerin kendilerine emanet olduğunu anlatarak, "Mersin İlçe Başkanlarımız depremde etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret etti. Acılarını paylaşıp, geçmiş olsun dileklerimizi iletti. Her zaman onların yanında olacağız." diye konuştu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.