halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN AYDOĞMUŞ: DEVLET MALI YETİM MALIDIR, DOKUNANIN ELİNİ YAKAR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.11.2023 - 10:39, Güncelleme: 07.11.2023 - 10:41 1623+ kez okundu.
 

BAŞKAN AYDOĞMUŞ: DEVLET MALI YETİM MALIDIR, DOKUNANIN ELİNİ YAKAR

Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Yozgat Belediyesi’nin inşa ettiği mahalle konağına yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını belirtti.

Başkan Aydoğmuş, devlet malına zarar verenin her zaman karşısında olacağını belirterek, “Belediye hizmetleri devletin malıdır. Devlet malı da milletindir. Kim devlet malın zarar verirse ilahi huzurda hesabını verecektir. Geçtiğimiz aylarda Yozgat Belediyesinin Çapanoğlu Camii yanında yapılan hizmetlere karşı kimliği belirsiz kişilerce zarar verilmişti. O günde aynı tepkiyi gösterdim. Bugünde aynı tepkiyi gösteriyorum. Devlet malı yetim malıdır, dokunanın elini yakar” dedi. “ELEŞTİREBİLİRİZ AMA ZARAR VEREMEYİZ” Eleştirme hakkına sahip olunduğunu ancak zarar verilemeyeceğini savunan Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Aydoğmuş, “Bir gün önce kimliği belirsiz kişilerce Yozgat belediyesi tarafından Yukarı Nohutlu Mahallesinde inşa edilen ve Yozgat halkının hizmetine sunulacak olan Mahalle Konağına yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yapılan hizmetleri kimse sırtına alıp götürmüyor. Eleştirebiliriz ama zarar verme hakkına sahip değiliz” ifadelerini kullandı. “DEVLETİN MALINDA DOĞMAMIŞ ÇOCUĞUN HAKKI VAR” Başkan Aydoğmuş, devletin malı olan çivide doğmamış çocukların hakkı olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu: “Bakın arkadaşlar; iktidarı, muhalefeti veya belediye başkanını sevmeyebiliriz ama saygı duymalıyız. Yapılan hizmetler büyüktür-küçüktür, beğeniriz ya da beğenmeyiz. Hizmetleri eleştirebiliriz ancak kimsenin devletin bir çivisine dahi zarar verme hakkı yoktur. O çivide doğmamış çocukların hakkı vardır.”
Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş, Yozgat Belediyesi’nin inşa ettiği mahalle konağına yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını belirtti.

Başkan Aydoğmuş, devlet malına zarar verenin her zaman karşısında olacağını belirterek, “Belediye hizmetleri devletin malıdır. Devlet malı da milletindir. Kim devlet malın zarar verirse ilahi huzurda hesabını verecektir. Geçtiğimiz aylarda Yozgat Belediyesinin Çapanoğlu Camii yanında yapılan hizmetlere karşı kimliği belirsiz kişilerce zarar verilmişti. O günde aynı tepkiyi gösterdim. Bugünde aynı tepkiyi gösteriyorum. Devlet malı yetim malıdır, dokunanın elini yakar” dedi.

“ELEŞTİREBİLİRİZ AMA ZARAR VEREMEYİZ”

Eleştirme hakkına sahip olunduğunu ancak zarar verilemeyeceğini savunan Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Aydoğmuş, “Bir gün önce kimliği belirsiz kişilerce Yozgat belediyesi tarafından Yukarı Nohutlu Mahallesinde inşa edilen ve Yozgat halkının hizmetine sunulacak olan Mahalle Konağına yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Yapılan hizmetleri kimse sırtına alıp götürmüyor. Eleştirebiliriz ama zarar verme hakkına sahip değiliz” ifadelerini kullandı.

“DEVLETİN MALINDA DOĞMAMIŞ ÇOCUĞUN HAKKI VAR”

Başkan Aydoğmuş, devletin malı olan çivide doğmamış çocukların hakkı olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:
“Bakın arkadaşlar; iktidarı, muhalefeti veya belediye başkanını sevmeyebiliriz ama saygı duymalıyız. Yapılan hizmetler büyüktür-küçüktür, beğeniriz ya da beğenmeyiz. Hizmetleri eleştirebiliriz ancak kimsenin devletin bir çivisine dahi zarar verme hakkı yoktur. O çivide doğmamış çocukların hakkı vardır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.