halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN BOLTAÇ’TAN '1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ' MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 30.04.2024 - 17:18, Güncelleme: 30.04.2024 - 17:18 1194 kez okundu.
 

BAŞKAN BOLTAÇ’TAN '1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ' MESAJI

Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Boltaç tüm işçilerin 1 Mayıs’ını kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “1 Mayıs; alın teriyle ekmek mücadelesi veren işçilerimizin günüdür. Tarsus’umuzun, ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan tüm emekçilerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.” dedi. Başkan Boltaç, “Alın teri ve emek bizim için en kutsal değerdir. Çünkü biz, insanı merkeze alan, emeğe saygı duyan ve alın terini yücelten bir anlayışa sahibiz. Her koşulda emek veren işçi kardeşlerimizin sadece belirli günlerde değil, her zaman yanında olacağız. Tarsus Belediyesi olarak, emekçilerimizin daha iyi yaşam şartlarına kavuşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz, göstereceğiz. Demokratik mücadelemizle emeğe saygının önünü açmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, işçi ve emekçi vatandaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. 
Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü' dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Boltaç tüm işçilerin 1 Mayıs’ını kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “1 Mayıs; alın teriyle ekmek mücadelesi veren işçilerimizin günüdür. Tarsus’umuzun, ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan tüm emekçilerimizin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Başkan Boltaç, “Alın teri ve emek bizim için en kutsal değerdir. Çünkü biz, insanı merkeze alan, emeğe saygı duyan ve alın terini yücelten bir anlayışa sahibiz. Her koşulda emek veren işçi kardeşlerimizin sadece belirli günlerde değil, her zaman yanında olacağız. Tarsus Belediyesi olarak, emekçilerimizin daha iyi yaşam şartlarına kavuşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz, göstereceğiz. Demokratik mücadelemizle emeğe saygının önünü açmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, işçi ve emekçi vatandaşlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.