halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN KARIŞ: "MERSİN DEĞİŞİME HAZIR"

Siyaset 07.05.2023 - 16:15, Güncelleme: 07.05.2023 - 16:15 2324+ kez okundu.
 

BAŞKAN KARIŞ: "MERSİN DEĞİŞİME HAZIR"

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, "Tablo ortada. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingi de bunu gösterdi ki Mersin değişime hazır."

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, tüm Türkiye'de olduğu gibi Mersin'de Millet İttifakı'na büyük ilgi olduğunu belirterek, "Tablo ortada. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingi de bunu gösterdi ki Mersin değişime hazır." dedi.  Başkan Karış, Mersin'de Millet İttifakı ve ittifakın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından düzenlenen mitingin ardından açıklamalarda bulundu.  "DEĞİŞİM RÜZGARLARI ESİYOR" Mitinge katılan herkese teşekkür eden Karış, "On binlerce Mersinli dev mitingimizde buluşarak, değişim rüzgarları estirdi. Çok güzel bir miting oldu. Coşku gerçekten değişim karşıtlarını titreten seviyedeydi. Teşrif eden herkese çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.  Başkan Karış, söz konusu mitingin çok önemli mesajlar içerdiğini dile getirerek, "Türkiye bir değişim sürecinden geçiyor. Halkın büyük çoğunluğu artık yönetimde bir değişim, rahatlama istiyor. Çünkü herkes maddi manevi bunalmış durumda. Bu değişim talebini meydanlarda çok rahat görebiliyoruz. Tablo ortada. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingi de bunu gösterdi ki Mersin değişime hazır." şeklinde konuştu.
Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, "Tablo ortada. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingi de bunu gösterdi ki Mersin değişime hazır."
Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, tüm Türkiye'de olduğu gibi Mersin'de Millet İttifakı'na büyük ilgi olduğunu belirterek, "Tablo ortada. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingi de bunu gösterdi ki Mersin değişime hazır." dedi. 
Başkan Karış, Mersin'de Millet İttifakı ve ittifakın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından düzenlenen mitingin ardından açıklamalarda bulundu. 

"DEĞİŞİM RÜZGARLARI ESİYOR"

Mitinge katılan herkese teşekkür eden Karış, "On binlerce Mersinli dev mitingimizde buluşarak, değişim rüzgarları estirdi. Çok güzel bir miting oldu. Coşku gerçekten değişim karşıtlarını titreten seviyedeydi. Teşrif eden herkese çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu. 
Başkan Karış, söz konusu mitingin çok önemli mesajlar içerdiğini dile getirerek, "Türkiye bir değişim sürecinden geçiyor. Halkın büyük çoğunluğu artık yönetimde bir değişim, rahatlama istiyor. Çünkü herkes maddi manevi bunalmış durumda. Bu değişim talebini meydanlarda çok rahat görebiliyoruz. Tablo ortada. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun mitingi de bunu gösterdi ki Mersin değişime hazır." şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.