halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN KARIŞ: "MİLLETİN GÜVENCESİ BİZİZ"

Siyaset 04.05.2023 - 14:09, Güncelleme: 04.05.2023 - 14:09 2115+ kez okundu.
 

BAŞKAN KARIŞ: "MİLLETİN GÜVENCESİ BİZİZ"

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, "Bizim olduğumuz yerde kimse hiçbir kazanımımızı geri alamaz. Tüm kazanımlarımızım ve milletimizin güvencesi biziz."

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, kendilerinin olduğu yerde kimse hiçbir kazanımı geri alamayacağını belirterek, "Tüm kazanımlarımızım ve milletimizin güvencesi biziz." dedi. Başkan Karış, sosyal medya hesabından başörtüsüyle ilgili paylaşımda bulundu. Geçmişte başörtü konusunda bazı art niyetli kişilerin yanlış uygulamaları olduğunu anlatan Karış, "Özellikle 28 Şubat'ta başörtüsü takan kızlarımıza, kadınlarımıza yanlışlar yapıldı. Okullara alınmadılar. Ancak bu sorunların hepsi ortadan kalktı." dedi. Başkan Karış, bu sorunun tüm kesimlerin dayanışmasıyla ortadan kalktığını belirterek, "Ancak AKP ve Recep Tayyip Erdoğan bunu istismar ediyor. Gitmeleri durumunda bu yasakların geri geleceği yalanını pompalıyor. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. İstismar bitecek. Başörtüsüne yasal güvence gelecek. Bizim olduğumuz yerde kimse kazanımları geri alamaz. " diye konuştu.
Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, "Bizim olduğumuz yerde kimse hiçbir kazanımımızı geri alamaz. Tüm kazanımlarımızım ve milletimizin güvencesi biziz."

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanı Hamit Karış, kendilerinin olduğu yerde kimse hiçbir kazanımı geri alamayacağını belirterek, "Tüm kazanımlarımızım ve milletimizin güvencesi biziz." dedi.
Başkan Karış, sosyal medya hesabından başörtüsüyle ilgili paylaşımda bulundu.
Geçmişte başörtü konusunda bazı art niyetli kişilerin yanlış uygulamaları olduğunu anlatan Karış, "Özellikle 28 Şubat'ta başörtüsü takan kızlarımıza, kadınlarımıza yanlışlar yapıldı. Okullara alınmadılar. Ancak bu sorunların hepsi ortadan kalktı." dedi.
Başkan Karış, bu sorunun tüm kesimlerin dayanışmasıyla ortadan kalktığını belirterek, "Ancak AKP ve Recep Tayyip Erdoğan bunu istismar ediyor. Gitmeleri durumunda bu yasakların geri geleceği yalanını pompalıyor. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. İstismar bitecek. Başörtüsüne yasal güvence gelecek. Bizim olduğumuz yerde kimse kazanımları geri alamaz. " diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.