halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN PALAMUT: ANAYASAYI DEĞİŞTİRMENİN RASYONEL BİR TARAFI YOK!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.09.2023 - 22:48, Güncelleme: 16.09.2023 - 22:48 1664+ kez okundu.
 

BAŞKAN PALAMUT: ANAYASAYI DEĞİŞTİRMENİN RASYONEL BİR TARAFI YOK!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, iktidarın anayasa değişikliğini gündeme getirmesinin ardından değerlendirmede bulundu. Başkan Palamut:" Anayasayı değiştirmek yerine anayasayı uygulamaya yönelmek gerek" dedi.

Gösterdiği özverili çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Başkan Palamut, bu sefer de iktidarın anayasa değişikliğini gündeme getirmesinin ardından değerlendirmede bulundu. Sorunun Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda olmadığını ifade eden Palamut şunları söyledi:" İktidar kendi anayasasını getirmek için uğraşıyor. İçinde hangi maddeler var, ne değişti, ne değişecek meçhul. Burada önemli olan konu anayasayı değiştirmek değil uygulayabilmek. İktidar anayasaya uysa ülkemizde hiçbir sorun kalmayacak. Ama bunu yapmıyor, yapmak istemiyor. Sonra da anayasada sorun var diyerek işin içinden çıkıyor. Anayasa değişikliğine gerek olmadığını belirten Başkan Palamut:" Uygulamayacakları anayasayı değiştirmenin hiçbir rasyonel amacı yok. Tek dertleri anayasayı değiştirdik diyebilmek. Şuan ki anayasa uygulansa, keza iktidar kendi de yasalara uysa hiçbir sorun kalmayacak. Bizlerin önce hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, bilime, ilime, saygı ve sevgiye ihtiyacımız var. Bunları kabul ettirirsek işte o zaman anayasaya tam anlamıyla vâkıf olabiliriz ve değiştirmeye gerek kalmaz. Yoksa anayasaya değişmiş, değişmemiş hiçbir anlamı olmaz" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, iktidarın anayasa değişikliğini gündeme getirmesinin ardından değerlendirmede bulundu. Başkan Palamut:" Anayasayı değiştirmek yerine anayasayı uygulamaya yönelmek gerek" dedi.

Gösterdiği özverili çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Başkan Palamut, bu sefer de iktidarın anayasa değişikliğini gündeme getirmesinin ardından değerlendirmede bulundu. Sorunun Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nda olmadığını ifade eden Palamut şunları söyledi:" İktidar kendi anayasasını getirmek için uğraşıyor. İçinde hangi maddeler var, ne değişti, ne değişecek meçhul. Burada önemli olan konu anayasayı değiştirmek değil uygulayabilmek. İktidar anayasaya uysa ülkemizde hiçbir sorun kalmayacak. Ama bunu yapmıyor, yapmak istemiyor. Sonra da anayasada sorun var diyerek işin içinden çıkıyor.

Anayasa değişikliğine gerek olmadığını belirten Başkan Palamut:" Uygulamayacakları anayasayı değiştirmenin hiçbir rasyonel amacı yok. Tek dertleri anayasayı değiştirdik diyebilmek. Şuan ki anayasa uygulansa, keza iktidar kendi de yasalara uysa hiçbir sorun kalmayacak. Bizlerin önce hukukun üstünlüğüne, demokrasiye, bilime, ilime, saygı ve sevgiye ihtiyacımız var. Bunları kabul ettirirsek işte o zaman anayasaya tam anlamıyla vâkıf olabiliriz ve değiştirmeye gerek kalmaz. Yoksa anayasaya değişmiş, değişmemiş hiçbir anlamı olmaz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.