halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN PALAMUT'TAN ÖĞRENCİLERE ÇAĞRI

Gündem 24.02.2023 - 13:32, Güncelleme: 02.03.2023 - 15:11 1599+ kez okundu.
 

BAŞKAN PALAMUT'TAN ÖĞRENCİLERE ÇAĞRI

CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, deprem bölgesinden Mersin'e gelen ve sınavlara hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs verildiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, "Deprem bölgesinden ilimize gelen ve lise veya üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz kurs verilmektedir." dedi. Başkan Palamut, sosyal medya hesabından, Mersin'e gelen depremzede öğrencilere yönelik oldukça önemli bir açıklamada bulundu. Depremin yaralarını hep birlikte sarmaya çalıştıklarını anlatan Palamut, "İlimize ve tüm ilçelerimize çok sayıda depremzede misafirimiz geldi. Onların tüm ihtiyaçlarını karşılamak boynumuzun borcu. Onlara o kötü anılarını unutup, hayata tutunmaları için bize büyük görevler düşüyor." diye konuştu. Başkan Palamut, Mersin'e gelen öğrencilere de seslenerek, "Deprem bölgesinden Mersin’e gelen, lise veya üniversite giriş sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz; 300 öğretmenimizle, 6 bin 589 öğrencimize hizmet veren tüm ilçelerimizdeki kurs merkezlerimizden siz de ücretsiz yararlanabilirsiniz." açıklamasını yaptı.
CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, deprem bölgesinden Mersin'e gelen ve sınavlara hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs verildiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, "Deprem bölgesinden ilimize gelen ve lise veya üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize ücretsiz kurs verilmektedir." dedi.
Başkan Palamut, sosyal medya hesabından, Mersin'e gelen depremzede öğrencilere yönelik oldukça önemli bir açıklamada bulundu.
Depremin yaralarını hep birlikte sarmaya çalıştıklarını anlatan Palamut, "İlimize ve tüm ilçelerimize çok sayıda depremzede misafirimiz geldi. Onların tüm ihtiyaçlarını karşılamak boynumuzun borcu. Onlara o kötü anılarını unutup, hayata tutunmaları için bize büyük görevler düşüyor." diye konuştu.
Başkan Palamut, Mersin'e gelen öğrencilere de seslenerek, "Deprem bölgesinden Mersin’e gelen, lise veya üniversite giriş sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz; 300 öğretmenimizle, 6 bin 589 öğrencimize hizmet veren tüm ilçelerimizdeki kurs merkezlerimizden siz de ücretsiz yararlanabilirsiniz." açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.