halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN PARILTI: MERSİN’DE MERKEZİ HÜKÜMETLE SİSTEMLİ ÇALIŞACAK BİR CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKANI GÖRMEK İSTİYORUZ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 21.10.2023 - 15:05, Güncelleme: 21.10.2023 - 15:05 3071+ kez okundu.
 

BAŞKAN PARILTI: MERSİN’DE MERKEZİ HÜKÜMETLE SİSTEMLİ ÇALIŞACAK BİR CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYE BAŞKANI GÖRMEK İSTİYORUZ

AK Parti Mersin İl Teşkilat Başkanı Lütfi Parıltı, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Parıltı, “Vatandaşlarımız ‘AK Parti yapar, Cumhurbaşkanımız yapar’ diyerek doğru yolda olduğumuzu hissettiriyor” dedi.

AK Parti Mersin İl Teşkilat Başkanı Parıltı, genel seçimlerin ardından sistemlerinde yenileme ve düzenlemeye gidildiğinin altını çizerek, “Ülkemiz son dönemlerde büyük sıkıntılar atlattı. Bunun üzerine 15 gün arayla iki seçim oldu. Bütün sistemde yeniden bir düzenlenmeye gidiliyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde, kararlar daha kolay ve daha net alındığı için, önümüzdeki süreçte AK Parti’ye olan desteğin yine yığınla geleceğinden hiçbir şüphem yok” dedi. “EMEKLİLERİN SORUNLARI AK PARTİ SAYESİNDE ÇÖZÜME KAVUŞACAK” Emeklilerin yaşadığı sorunların da yine AK Parti sayesinde çözüme kavuşacağını vurgulayan Başkan Parıltı, “Geçtiğimiz seçim sürecinde, emekliler ile ilgili kamuoyunun da bildiği bir rahatsızlık oluştu. Biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman güveniyoruz. Kısa vadede emeklilerimizde karşılık bulacak bir ikramiyede bulundu ve yıl başında da gerekli desteği sağlayacağını bildirdi. Bu haber büyük yankı uyandırdı. Vatandaşlarımız ‘AK Parti yapar, Cumhurbaşkanımız yapar’ demeye başladı. Hükümeti yürüten irade AK Parti’de olduğu için insanlarımız gerekli desteği Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan ve AK Parti’den bekliyor” şeklinde konuştu. “AK PARTİ’NİN EN ÖNEMLİ UNSURU TEŞKİLATLARIDIR” AK Parti Mersin İl Teşkilat Başkanı Lütfi Parıltı, AK Parti’nin teşkilat sisteminin çok iyi bir şekilde işlediğini belirterek, “AK Parti’nin en önemli unsurlarından biri, bugüne kadar diri tuttuğu teşkilatlarıdır. AK Parti’nin siyasi arenada 23 yıldır her geçen gün büyüyen üye sayısı var, her geçen gün yenilenen teşkilatları var. İlçe teşkilatlarımız, AK Nokta aracımız ile ilçe ilçe dolaşıyor, insanları dinliyor, üye olmak isteyen insanları üye yapıyor. İl ve ilçe yöneticilerimiz, sahada birebir insanlarımız ile iletişime geçiyor” dedi. “MERSİN HALKI BİZE ŞANS VERİRSE NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖRECEK” Son olarak Mersin halkına seslenen Parıltı, şöyle konuştu:  “Mersin’de yüzbinlerce gönüldaşımıza seslenmek istiyorum. AK Parti değerli bir parti, bu memlekete büyük gelişmeler yaşattı. Mersin’de de Cumhur İttifakı belediyesini görmek istiyoruz. Merkezi hükümetle beraber, daha düzenli çalışarak tüm sorunların ortadan kalkmasını istiyoruz. O nedenle bize bir şans vererek, neleri değiştirebileceğimizi Mersin halkının görmesini istiyoruz.”
AK Parti Mersin İl Teşkilat Başkanı Lütfi Parıltı, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Parıltı, “Vatandaşlarımız ‘AK Parti yapar, Cumhurbaşkanımız yapar’ diyerek doğru yolda olduğumuzu hissettiriyor” dedi.

AK Parti Mersin İl Teşkilat Başkanı Parıltı, genel seçimlerin ardından sistemlerinde yenileme ve düzenlemeye gidildiğinin altını çizerek, “Ülkemiz son dönemlerde büyük sıkıntılar atlattı. Bunun üzerine 15 gün arayla iki seçim oldu. Bütün sistemde yeniden bir düzenlenmeye gidiliyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde, kararlar daha kolay ve daha net alındığı için, önümüzdeki süreçte AK Parti’ye olan desteğin yine yığınla geleceğinden hiçbir şüphem yok” dedi.

“EMEKLİLERİN SORUNLARI AK PARTİ SAYESİNDE ÇÖZÜME KAVUŞACAK”

Emeklilerin yaşadığı sorunların da yine AK Parti sayesinde çözüme kavuşacağını vurgulayan Başkan Parıltı, “Geçtiğimiz seçim sürecinde, emekliler ile ilgili kamuoyunun da bildiği bir rahatsızlık oluştu. Biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman güveniyoruz. Kısa vadede emeklilerimizde karşılık bulacak bir ikramiyede bulundu ve yıl başında da gerekli desteği sağlayacağını bildirdi. Bu haber büyük yankı uyandırdı. Vatandaşlarımız ‘AK Parti yapar, Cumhurbaşkanımız yapar’ demeye başladı. Hükümeti yürüten irade AK Parti’de olduğu için insanlarımız gerekli desteği Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dan ve AK Parti’den bekliyor” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ’NİN EN ÖNEMLİ UNSURU TEŞKİLATLARIDIR”

AK Parti Mersin İl Teşkilat Başkanı Lütfi Parıltı, AK Parti’nin teşkilat sisteminin çok iyi bir şekilde işlediğini belirterek, “AK Parti’nin en önemli unsurlarından biri, bugüne kadar diri tuttuğu teşkilatlarıdır. AK Parti’nin siyasi arenada 23 yıldır her geçen gün büyüyen üye sayısı var, her geçen gün yenilenen teşkilatları var. İlçe teşkilatlarımız, AK Nokta aracımız ile ilçe ilçe dolaşıyor, insanları dinliyor, üye olmak isteyen insanları üye yapıyor. İl ve ilçe yöneticilerimiz, sahada birebir insanlarımız ile iletişime geçiyor” dedi.

“MERSİN HALKI BİZE ŞANS VERİRSE NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖRECEK”

Son olarak Mersin halkına seslenen Parıltı, şöyle konuştu:
 “Mersin’de yüzbinlerce gönüldaşımıza seslenmek istiyorum. AK Parti değerli bir parti, bu memlekete büyük gelişmeler yaşattı. Mersin’de de Cumhur İttifakı belediyesini görmek istiyoruz. Merkezi hükümetle beraber, daha düzenli çalışarak tüm sorunların ortadan kalkmasını istiyoruz. O nedenle bize bir şans vererek, neleri değiştirebileceğimizi Mersin halkının görmesini istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.