halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER, DENİZ BAYKAL’IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Gündem 15.02.2023 - 16:27, Güncelleme: 02.03.2023 - 15:11 1938+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER, DENİZ BAYKAL’IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Başkan Vahap Seçer, CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın Ankara’da düzenlenen cenaze törenine katıldı. Baykal, CHP Genel Merkezi ve TBMM’de düzenlenen törenlerin ardından Devlet Mezarlığı'na defnedildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın Ankara’da düzenlenen cenaze törenine katıldı. Deniz Baykal, düzenlenen törenlerin ardından Devlet Mezarlığı'na defnedildi. İlk tören Genel Merkez’de geçekleşti 84 yaşında hayatını kaybeden Deniz Baykal için ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nde bir tören düzenlendi. Ardından Baykal'ın naaşı yıllarca milletvekili olarak görev yaptığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) götürüldü ve resmi tören gerçekleştirildi. Baykal’ın Ankara’daki Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı ve Devlet Mezarlığı'nda toprağa verildi.     Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak gönderici, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez.
Başkan Vahap Seçer, CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın Ankara’da düzenlenen cenaze törenine katıldı. Baykal, CHP Genel Merkezi ve TBMM’de düzenlenen törenlerin ardından Devlet Mezarlığı'na defnedildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın Ankara’da düzenlenen cenaze törenine katıldı. Deniz Baykal, düzenlenen törenlerin ardından Devlet Mezarlığı'na defnedildi.

İlk tören Genel Merkez’de geçekleşti

84 yaşında hayatını kaybeden Deniz Baykal için ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’nde bir tören düzenlendi. Ardından Baykal'ın naaşı yıllarca milletvekili olarak görev yaptığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) götürüldü ve resmi tören gerçekleştirildi.

Baykal’ın Ankara’daki Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde öğle namazı sonrası cenaze namazı kılındı ve Devlet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

 

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak gönderici, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.