halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SULTAN AYDOĞAN ESNAF VE PAZAR ZİYARETİ YAPTI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 01.03.2024 - 23:25, Güncelleme: 01.03.2024 - 23:25 1731+ kez okundu.
 

BAŞKAN SULTAN AYDOĞAN ESNAF VE PAZAR ZİYARETİ YAPTI

DEVA Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Sultan Aydoğan halkın içinde hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Toroslar İlçesi’nde Karaisalı Mahallesinde kurulan Semt Pazarını ziyaret ederek, Pazarcı Esnafları ve Mahalle Sakinleriyle selamlaşıp dertlerini dinledi. Olumlu Dönüşler Gücümüze Güç Katıyor Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Adayı Sultan Aydoğan, “Kıymetli Toroslarımızın çehresini her geçen gün güzelleştirmek için çalışmalar yapıyoruz ve projeler hazırlıyoruz. Esnafımız ve vatandaşımızla devamlı istişare içerisindeyiz. Esnafımızdan ve halkımızdan aldığımız olumlu dönüşler gücümüze güç katıyor. Burada yaşayan vatandaşlarımız ve burada işyerleri olan esnafımızın görüş ve taleplerini her daim dikkate alarak sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
DEVA Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Sultan Aydoğan halkın içinde hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor.

Toroslar İlçesi’nde Karaisalı Mahallesinde kurulan Semt Pazarını ziyaret ederek, Pazarcı Esnafları ve Mahalle Sakinleriyle selamlaşıp dertlerini dinledi.

Olumlu Dönüşler Gücümüze Güç Katıyor

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Adayı Sultan Aydoğan, “Kıymetli Toroslarımızın çehresini her geçen gün güzelleştirmek için çalışmalar yapıyoruz ve projeler hazırlıyoruz. Esnafımız ve vatandaşımızla devamlı istişare içerisindeyiz. Esnafımızdan ve halkımızdan aldığımız olumlu dönüşler gücümüze güç katıyor. Burada yaşayan vatandaşlarımız ve burada işyerleri olan esnafımızın görüş ve taleplerini her daim dikkate alarak sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.