halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILMAZ; “A MİLLİ KADIN FUTBOL TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ. İYİ Kİ VARSINIZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 06.12.2023 - 13:48, Güncelleme: 06.12.2023 - 13:48 1043+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ; “A MİLLİ KADIN FUTBOL TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUZ. İYİ Kİ VARSINIZ”

A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 2’nci grupta Mersin’de konuk ettiği Gürcistan’ı 2-0 mağlup etti.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, müsabakayı izlemek için eşi Meltem Yılmaz ile birlikte Mersin Stadyumu'ndaki tribünde yerini aldı.  Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve kent protokolü ile birlikte maçı takip eden ve destek veren Başkan Yılmaz, Gürcistan’ı 2-0 yenerek B Ligi’ne yükselen ay-yıldızlı takım ve taraftarla birlikte bu heyecanı paylaştı.  A MİLLİ KADIN FUTBOL TAKIMINDAN, DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ’NDE BÜYÜK GURUR 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 89’uncu Yıl Dönümü’nde sahaya çıkarak başarılı performans sergileyen A Milli Kadın Futbol Takımı, tüm Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattı. Millilere galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Gülbin Hız ve 41. dakikada Ece Türkoğlu kaydetti. Milli takımın, maç öncesinde Toroslar’ın K. Aydın Stadyumu’nda gerçekleştirdiği antrenmanlarına giderek moral ziyaretinde bulunan ve müsabakayı izlemek isteyenler için iki ayrı noktadan servis kaldıran Başkan Yılmaz; “Maçın başından sonuna kadar üstün bir performans sergileyen milli takımımızla gurur duyduk. Gürcistan’ı 2-0 mağlup edip, 6’da 6 yaparak B Ligi'ne yükselen ve grubunu 18 puanla tamamlayan takımımızı tebrik ediyorum. Bu güzel karşılaşmaya gelerek millilerimize destek veren kadın taraftarlarımıza ve hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum. Toplumun en birleştirici ve koruyucu unsuru olan kadının elinin değdiği her yerde ve her işte başarı vardır. Kadınlarımız, futbol branşında da bunu kanıtlamıştır. A Mili Kadın Futbol Takımımızla gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız” diye konuştu.
A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 2’nci grupta Mersin’de konuk ettiği Gürcistan’ı 2-0 mağlup etti.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, müsabakayı izlemek için eşi Meltem Yılmaz ile birlikte Mersin Stadyumu'ndaki tribünde yerini aldı. 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve kent protokolü ile birlikte maçı takip eden ve destek veren Başkan Yılmaz, Gürcistan’ı 2-0 yenerek B Ligi’ne yükselen ay-yıldızlı takım ve taraftarla birlikte bu heyecanı paylaştı. 

A MİLLİ KADIN FUTBOL TAKIMINDAN, DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ’NDE BÜYÜK GURUR

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilişinin 89’uncu Yıl Dönümü’nde sahaya çıkarak başarılı performans sergileyen A Milli Kadın Futbol Takımı, tüm Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattı.

Millilere galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Gülbin Hız ve 41. dakikada Ece Türkoğlu kaydetti.

Milli takımın, maç öncesinde Toroslar’ın K. Aydın Stadyumu’nda gerçekleştirdiği antrenmanlarına giderek moral ziyaretinde bulunan ve müsabakayı izlemek isteyenler için iki ayrı noktadan servis kaldıran Başkan Yılmaz; “Maçın başından sonuna kadar üstün bir performans sergileyen milli takımımızla gurur duyduk. Gürcistan’ı 2-0 mağlup edip, 6’da 6 yaparak B Ligi'ne yükselen ve grubunu 18 puanla tamamlayan takımımızı tebrik ediyorum. Bu güzel karşılaşmaya gelerek millilerimize destek veren kadın taraftarlarımıza ve hemşehrilerimize de teşekkür ediyorum. Toplumun en birleştirici ve koruyucu unsuru olan kadının elinin değdiği her yerde ve her işte başarı vardır. Kadınlarımız, futbol branşında da bunu kanıtlamıştır. A Mili Kadın Futbol Takımımızla gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.