halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILMAZ, MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.10.2023 - 18:35, Güncelleme: 19.10.2023 - 18:35 2326+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ, MUHTARLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Tüm muhtarların, Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Yılmaz, ilçenin 67 mahalle muhtarı ile birlikte büyük ve güçlü bir aile olduklarını belirterek; “Kentimizin kalkınması ve gelişmesi için el birliği ve gönül birliği ile çalıştığımız tüm muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi. “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ” Muhtarların, yerel yönetimler ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüğünü kaydeden Başkan Yılmaz; “Muhtarlar, yerel yönetimde belediyelerimizin, mahallelerdeki gözü, kulağı ve sesi olmuştur. Çevik ve Sosyal Belediyecilik anlayışımızda muhtarlarımızın ayrı bir yeri vardır. Muhtarlarımızla göreve geldiğimiz günden bu yana Toroslarımız için omuz omuza mücadele ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir gurur ve heyecanla idrak edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’na yakışır birçok proje ve çalışmalarımızla ilçemizin yükselişini sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, ebediyete irtihal eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Tüm muhtarların, Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Yılmaz, ilçenin 67 mahalle muhtarı ile birlikte büyük ve güçlü bir aile olduklarını belirterek; “Kentimizin kalkınması ve gelişmesi için el birliği ve gönül birliği ile çalıştığımız tüm muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Muhtarların, yerel yönetimler ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüğünü kaydeden Başkan Yılmaz; “Muhtarlar, yerel yönetimde belediyelerimizin, mahallelerdeki gözü, kulağı ve sesi olmuştur. Çevik ve Sosyal Belediyecilik anlayışımızda muhtarlarımızın ayrı bir yeri vardır. Muhtarlarımızla göreve geldiğimiz günden bu yana Toroslarımız için omuz omuza mücadele ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir gurur ve heyecanla idrak edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’na yakışır birçok proje ve çalışmalarımızla ilçemizin yükselişini sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, ebediyete irtihal eden muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.