halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN YILMAZ’DAN, YAZ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNİ SEVİNDİREN SÜRPRİZ

Eğitim (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.08.2023 - 22:18, Güncelleme: 11.08.2023 - 22:18 17503+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ’DAN, YAZ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNİ SEVİNDİREN SÜRPRİZ

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Yaz Kuran Kursunda eğitim alan çocuklara dondurma sürprizi yaptı.

İlçede bulunan Güneykent Merkez Camii’nde Kuran Kursuna katılan çocuklar, sosyal medya üzerinden Başkan Yılmaz’a ulaşarak dondurma talebinde bulundu. Başkan Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda Toroslar Belediyesinin Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri de Kuran Kursu’nu ziyaret ederek çocuklara dondurma ikram etti. Belediye ekiplerini karşısında gören çocuklar ise bu sürprizi sevinçle karşıladı. “SİZİ ÇOK SEVİYORUZ” Kursu tamamladıkları gün Başkan Yılmaz’ın sürprizi ile karşılaştıklarını belirten çocuklar; “Atsız Başkanım dondurmalar için çok teşekkür ederiz. Sizi çok seviyoruz” ifadelerinde bulunarak, sevgilerini iletti. BAŞKAN YILMAZ; “BİR ÇOCUĞUN TEBESSÜMÜ BİZİM İÇİN HER ŞEYE DEĞER” Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kuran Kursu eğitimini tamamlayan tüm çocukları tebrik ederek; “Çocuklarımız bizim kıymetlimiz. Kuran Kursunda eğitim alan çocuklarımıza küçük bir sürpriz yapmak istedik. Yüzlerinde bir nebze gülümseme oluşturabildiysek ne mutlu bize. Onlar sağlıklı, mutlu, huzurlu olsunlar diye çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz” dedi.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Yaz Kuran Kursunda eğitim alan çocuklara dondurma sürprizi yaptı.

İlçede bulunan Güneykent Merkez Camii’nde Kuran Kursuna katılan çocuklar, sosyal medya üzerinden Başkan Yılmaz’a ulaşarak dondurma talebinde bulundu.

Başkan Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda Toroslar Belediyesinin Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri de Kuran Kursu’nu ziyaret ederek çocuklara dondurma ikram etti. Belediye ekiplerini karşısında gören çocuklar ise bu sürprizi sevinçle karşıladı.

“SİZİ ÇOK SEVİYORUZ”

Kursu tamamladıkları gün Başkan Yılmaz’ın sürprizi ile karşılaştıklarını belirten çocuklar; “Atsız Başkanım dondurmalar için çok teşekkür ederiz. Sizi çok seviyoruz” ifadelerinde bulunarak, sevgilerini iletti.

BAŞKAN YILMAZ; “BİR ÇOCUĞUN TEBESSÜMÜ BİZİM İÇİN HER ŞEYE DEĞER”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kuran Kursu eğitimini tamamlayan tüm çocukları tebrik ederek; “Çocuklarımız bizim kıymetlimiz. Kuran Kursunda eğitim alan çocuklarımıza küçük bir sürpriz yapmak istedik. Yüzlerinde bir nebze gülümseme oluşturabildiysek ne mutlu bize. Onlar sağlıklı, mutlu, huzurlu olsunlar diye çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.