halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

‘BAYRAM; HUZUR, REFAH VE MUTLULUK GETİRSİN’

Ekonomi (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 25.06.2023 - 16:48, Güncelleme: 25.06.2023 - 16:48 69254+ kez okundu.
 

‘BAYRAM; HUZUR, REFAH VE MUTLULUK GETİRSİN’

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, tüm Türkiye’nin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Bayramların dayanışma, kardeşlik, paylaşma ruhunu aşılayan önemli günler olduğuna dikkat çeken Başkan Hüseyin Kış, “Kurban Bayramının ülkemize sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum” dedi. Türkiye’nin son yıllarda zor günler yaşadığını ancak ekonomik, sosyal ve toplumsal gelişimin birlik ve beraberlikle aşılabileceğini kaydeden Başkan Hüseyin Kış, “Tarihten bu yana tüm zorluklara göğüs geren, küllerinden doğmasını bilen Türkiye Cumhuriyeti, güçlü, kararlı ve sürdürülebilir yapısıyla geleceğe güvenle bakabilmenin yollarını bulacaktır. Devletimizle, milletimizle, tüm kurum ve kuruluşlarımızla, el ele, yürek yüreğe vererek yeni bir atılım yapabilir, her alanda yeni hikayeler yazabiliriz” diye konuştu. “UMUDU YEŞERTELİM” Bayramların tüm bu gerçekler ışığında kutlanmasını ve anlam bulmasını dileyen Başkan Hüseyin Kış, “Tüm vatandaşlarımızın, iş dünyamızın bayramını bu duygu ve düşüncelerle kutluyorum. Geçmişten bu yana bu kadim ve verimli topraklarda yeşeren umudun yeniden ve güçlü bir şekilde yeşermesini arzu ediyoruz. Bugün her zamankinden daha çok barışa, daha çok dostluğa ve daha çok kardeşliğe ihtiyacımız var. Sevgiyi, saygıyı, dayanışmayı büyüterek, geleceğimizi olumlu yönde şekillendirerek ilerlemek mümkün” dedi. “BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN” ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda, fikirleri ışığında 85 milyon vatandaşın Kurban Bayramı’nı kutlayıp bayramın sağlık, huzur, refah ve mutluluk getirmesini diledi.
Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, tüm Türkiye’nin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Bayramların dayanışma, kardeşlik, paylaşma ruhunu aşılayan önemli günler olduğuna dikkat çeken Başkan Hüseyin Kış, “Kurban Bayramının ülkemize sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diliyorum” dedi.
Türkiye’nin son yıllarda zor günler yaşadığını ancak ekonomik, sosyal ve toplumsal gelişimin birlik ve beraberlikle aşılabileceğini kaydeden Başkan Hüseyin Kış, “Tarihten bu yana tüm zorluklara göğüs geren, küllerinden doğmasını bilen Türkiye Cumhuriyeti, güçlü, kararlı ve sürdürülebilir yapısıyla geleceğe güvenle bakabilmenin yollarını bulacaktır. Devletimizle, milletimizle, tüm kurum ve kuruluşlarımızla, el ele, yürek yüreğe vererek yeni bir atılım yapabilir, her alanda yeni hikayeler yazabiliriz” diye konuştu.

“UMUDU YEŞERTELİM”

Bayramların tüm bu gerçekler ışığında kutlanmasını ve anlam bulmasını dileyen Başkan Hüseyin Kış, “Tüm vatandaşlarımızın, iş dünyamızın bayramını bu duygu ve düşüncelerle kutluyorum. Geçmişten bu yana bu kadim ve verimli topraklarda yeşeren umudun yeniden ve güçlü bir şekilde yeşermesini arzu ediyoruz. Bugün her zamankinden daha çok barışa, daha çok dostluğa ve daha çok kardeşliğe ihtiyacımız var. Sevgiyi, saygıyı, dayanışmayı büyüterek, geleceğimizi olumlu yönde şekillendirerek ilerlemek mümkün” dedi.

“BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”

ÇUKUROVA SİFED Başkanı Hüseyin Kış, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda, fikirleri ışığında 85 milyon vatandaşın Kurban Bayramı’nı kutlayıp bayramın sağlık, huzur, refah ve mutluluk getirmesini diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.