halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BÜNYAMİN ÖNEL'DEN İFTİRALARA KARŞI HUKUKİ MÜCADELE KARARI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.10.2023 - 22:13, Güncelleme: 28.10.2023 - 22:13 1741+ kez okundu.
 

BÜNYAMİN ÖNEL'DEN İFTİRALARA KARŞI HUKUKİ MÜCADELE KARARI

Bünyamin Önel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Siyasette bugüne kadar dürüstlükten ve ilkelerden ödün vermeden bir yol izledim.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Meclis Üyesi Bünyamin Önel, isminin maksatlı bir şekilde bir anket sitesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı kategorisinde geçmesine sert tepki gösterdi. Önel, yaşananların şahsına ve siyasi kimliğine yönelik kasıtlı bir karalama girişimi olduğunu vurguladı. "KİŞİSEL VE SİYASİ KİMLİĞİM HEDEF ALINIYOR" Bünyamin Önel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Siyasette bugüne kadar dürüstlükten ve ilkelerden ödün vermeden bir yol izledim. Ne yazık ki, ismimin ve siyasi kimliğimin hedef alındığı bu tür asılsız iddialarla karşı karşıyayız. Burada açıkça görüyoruz ki, başarıdan başarıya koşan bir siyasetçi olarak üzerime atılmak istenen çamurun amacı, 'at izi, it izine karıştırarak' şahsımı ve partimi yıpratmaktır." dedi. "CHP İLE ANILMAK, KOMPLO TEORİSİNİN ÜRÜNÜDÜR" MHP'li Önel, CHP ile anılmış olmasının tamamen gerçek dışı olduğunu belirterek, "Milliyetçi Hareket Partisi'nde siyaset yapmaktayım ve bu durumun Cumhuriyet Halk Partisi ile bir ilişkilendirilme çabası, maksatlı ve taraflı bir girişimdir. Bunu yapanlar ya da yaptıranlar, şahsımdan ve partimden menfaat sağlama peşindedir." ifadelerini kullandı. "HUKUK ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIZ" Önel, isminin izinsiz ve yanıltıcı bir şekilde kullanılmasına karşı hukuki süreç başlatacağının altını çizdi: "Bu tür karalama ve iftiralar, şahsımın ve partimin saygınlığına gölge düşürmeye yöneliktir. Avukatlarım aracılığıyla bu durumu yasal yollara taşıyacağım. Hukuk önünde bu işin peşini bırakmayacak, gerçeklerin ortaya çıkması için mücadele edeceğim." Bünyamin Önel, yaşanan olayların siyasi ahlaka ve kişilik haklarına yapılan bir saldırı olduğunu belirterek, tüm siyasi aktörlere ve kamuoyuna, siyasetin bu tür kirli oyunlarla yıpratılmaması gerektiği çağrısında bulundu.  
Bünyamin Önel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Siyasette bugüne kadar dürüstlükten ve ilkelerden ödün vermeden bir yol izledim.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükşehir Meclis Üyesi Bünyamin Önel, isminin maksatlı bir şekilde bir anket sitesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı kategorisinde geçmesine sert tepki gösterdi. Önel, yaşananların şahsına ve siyasi kimliğine yönelik kasıtlı bir karalama girişimi olduğunu vurguladı.

"KİŞİSEL VE SİYASİ KİMLİĞİM HEDEF ALINIYOR"

Bünyamin Önel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Siyasette bugüne kadar dürüstlükten ve ilkelerden ödün vermeden bir yol izledim. Ne yazık ki, ismimin ve siyasi kimliğimin hedef alındığı bu tür asılsız iddialarla karşı karşıyayız. Burada açıkça görüyoruz ki, başarıdan başarıya koşan bir siyasetçi olarak üzerime atılmak istenen çamurun amacı, 'at izi, it izine karıştırarak' şahsımı ve partimi yıpratmaktır." dedi.

"CHP İLE ANILMAK, KOMPLO TEORİSİNİN ÜRÜNÜDÜR"

MHP'li Önel, CHP ile anılmış olmasının tamamen gerçek dışı olduğunu belirterek, "Milliyetçi Hareket Partisi'nde siyaset yapmaktayım ve bu durumun Cumhuriyet Halk Partisi ile bir ilişkilendirilme çabası, maksatlı ve taraflı bir girişimdir. Bunu yapanlar ya da yaptıranlar, şahsımdan ve partimden menfaat sağlama peşindedir." ifadelerini kullandı.

"HUKUK ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIZ"

Önel, isminin izinsiz ve yanıltıcı bir şekilde kullanılmasına karşı hukuki süreç başlatacağının altını çizdi: "Bu tür karalama ve iftiralar, şahsımın ve partimin saygınlığına gölge düşürmeye yöneliktir. Avukatlarım aracılığıyla bu durumu yasal yollara taşıyacağım. Hukuk önünde bu işin peşini bırakmayacak, gerçeklerin ortaya çıkması için mücadele edeceğim."

Bünyamin Önel, yaşanan olayların siyasi ahlaka ve kişilik haklarına yapılan bir saldırı olduğunu belirterek, tüm siyasi aktörlere ve kamuoyuna, siyasetin bu tür kirli oyunlarla yıpratılmaması gerektiği çağrısında bulundu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.