halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BÜYÜKŞEHİR’İN EVDE TEMİZLİK BİRİMİ VATANDAŞLARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR

Yaşam (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.07.2023 - 16:44, Güncelleme: 02.07.2023 - 16:44 17391+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’İN EVDE TEMİZLİK BİRİMİ VATANDAŞLARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAYA DEVAM EDİYOR

Sosyal belediyeciliğe örnek hizmetleri ile Mersin’de yaşayan her vatandaşa dokunan Mersin Büyükşehir Belediyesi, evinin temizliğini ve kişisel bakımını yapmakta güçlük çeken 63 yaşındaki Orhan Ulufer’e destek oluyor.

Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Evde Temizlik Birimi ekipleri, Ulufer’in evini temizlerken aynı zamanda kişisel bakımını da gerçekleştiriyor. Diyabete bağlı ayak yaraları bulunan ve yeğeni ile yaşayan Orhan Ulufer, tekerlekli sandalye kullanıyor. Kısmen yalnız olan ve ihtiyaçlarını giderirken zorlanan Ulufer’e yeğeni yardımcı olsa da, Büyükşehir’in desteğine ihtiyaç duyuyor. Haftanın belirli günlerinde Ulufer’in evine giden temizlik ekibi, saç ve sakal tıraşı gibi kişisel bakımını yaptıktan sonra evini temizliyor. Ekipleri çok sevdiğini belirten Ulufer, hizmetlerin kendisi için kurtarıcı olduğunu söylüyor. Ayak yaraları için de Büyükşehir Belediyesi’nden daha önce pansuman hizmeti alan Ulufer, hastaneye gitmek için ambulans hizmetine ihtiyacı olduğunda da Büyükşehir Belediyesi’ni aradığını söylüyor. Ulufer: “Çok güzel bir hizmet veriliyor” Orhan Ulufer, aldığı hizmetleri sıralayarak memnuniyetini dile getirdi. Ulufer, “Büyükşehir tarafından çok güzel bir hizmet veriliyor. Ev temizliği, benim kişisel temizliğim, her şey yapılıyor” dedi. Öncesinde gözlerinin gördüğünü ve temizlik işlerini kendisinin hallettiğini ifade eden Ulufer, “O zaman gözlerim görüyordu ve kendi işimi kendim halledebiliyordum. Şimdi gözlerim görmeyince, sayenizde işlerim yapılıyor. Pansuman için Büyükşehir’in sağlık hizmetinden de yararlanıyorum. Çok memnunum. Çok güzel bir şey” ifadelerini kullandı. Büyükşehir Belediyesi’nin ambulans hizmetinden de faydalandığını belirten Ulufer, “Eskiden çok zorlanıyordum. Ben hasta bir adamım. Geceleyin şekerim yükseliyor, tansiyonum yükseliyor ve ambulansla Şehir Hastanesi’ne gidiyordum. Fakat, ambulans geri getirmiyor ve taksi parası vermek zorunda kalıyordum. Ama Büyükşehir Belediyesi’nin ambulansı hastaneye götürüyor, içeriye kadar eşlik ediyor ve sonra da evime geri getiriyor. Allah razı olsun. Bundan daha güzel bir şey var mı? Çok teşekkür ederim” diye konuştu.
Sosyal belediyeciliğe örnek hizmetleri ile Mersin’de yaşayan her vatandaşa dokunan Mersin Büyükşehir Belediyesi, evinin temizliğini ve kişisel bakımını yapmakta güçlük çeken 63 yaşındaki Orhan Ulufer’e destek oluyor.

Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Evde Temizlik Birimi ekipleri, Ulufer’in evini temizlerken aynı zamanda kişisel bakımını da gerçekleştiriyor. Diyabete bağlı ayak yaraları bulunan ve yeğeni ile yaşayan Orhan Ulufer, tekerlekli sandalye kullanıyor. Kısmen yalnız olan ve ihtiyaçlarını giderirken zorlanan Ulufer’e yeğeni yardımcı olsa da, Büyükşehir’in desteğine ihtiyaç duyuyor. Haftanın belirli günlerinde Ulufer’in evine giden temizlik ekibi, saç ve sakal tıraşı gibi kişisel bakımını yaptıktan sonra evini temizliyor. Ekipleri çok sevdiğini belirten Ulufer, hizmetlerin kendisi için kurtarıcı olduğunu söylüyor. Ayak yaraları için de Büyükşehir Belediyesi’nden daha önce pansuman hizmeti alan Ulufer, hastaneye gitmek için ambulans hizmetine ihtiyacı olduğunda da Büyükşehir Belediyesi’ni aradığını söylüyor.

Ulufer: “Çok güzel bir hizmet veriliyor”

Orhan Ulufer, aldığı hizmetleri sıralayarak memnuniyetini dile getirdi. Ulufer, “Büyükşehir tarafından çok güzel bir hizmet veriliyor. Ev temizliği, benim kişisel temizliğim, her şey yapılıyor” dedi. Öncesinde gözlerinin gördüğünü ve temizlik işlerini kendisinin hallettiğini ifade eden Ulufer, “O zaman gözlerim görüyordu ve kendi işimi kendim halledebiliyordum. Şimdi gözlerim görmeyince, sayenizde işlerim yapılıyor. Pansuman için Büyükşehir’in sağlık hizmetinden de yararlanıyorum. Çok memnunum. Çok güzel bir şey” ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi’nin ambulans hizmetinden de faydalandığını belirten Ulufer, “Eskiden çok zorlanıyordum. Ben hasta bir adamım. Geceleyin şekerim yükseliyor, tansiyonum yükseliyor ve ambulansla Şehir Hastanesi’ne gidiyordum. Fakat, ambulans geri getirmiyor ve taksi parası vermek zorunda kalıyordum. Ama Büyükşehir Belediyesi’nin ambulansı hastaneye götürüyor, içeriye kadar eşlik ediyor ve sonra da evime geri getiriyor. Allah razı olsun. Bundan daha güzel bir şey var mı? Çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.