halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ÇAMLIYAYLA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNÜN ACI KAYBI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 21.09.2023 - 13:18, Güncelleme: 21.09.2023 - 13:18 2354+ kez okundu.
 

ÇAMLIYAYLA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNÜN ACI KAYBI

19.09.2023 tarihinde, Boğaz pınarı mahallesinde görevi sırasında geçirdiği elim bir iş kazası neticesinde hayatını kaybeden personel Emirhan Şimşek'i ebediyete uğurladık.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Çamlıyayla Orman İşletme Müdürlüğü, Karboğazı Orman İşletme Şefliği Efeler Yangın İlk Müdahale Ekibinde A-92 kod nol’u arazöz de görevli olan ve 19.09.2023 tarihinde, Boğaz pınarı mahallesinde görevi sırasında geçirdiği elim bir iş kazası neticesinde hayatını kaybeden personelimiz Emirhan Şimşek'i ebediyete uğurladık. Merhum personelimize Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere yakınlarına, sevenlerine ve orman teşkilatı mensubu tüm çalışanlarımıza ve kurumumuza sabırlar ve baş sağlığı diliyoruz. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun inşallah.
19.09.2023 tarihinde, Boğaz pınarı mahallesinde görevi sırasında geçirdiği elim bir iş kazası neticesinde hayatını kaybeden personel Emirhan Şimşek'i ebediyete uğurladık.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, Çamlıyayla Orman İşletme Müdürlüğü, Karboğazı Orman İşletme Şefliği Efeler Yangın İlk Müdahale Ekibinde A-92 kod nol’u arazöz de görevli olan ve 19.09.2023 tarihinde, Boğaz pınarı mahallesinde görevi sırasında geçirdiği elim bir iş kazası neticesinde hayatını kaybeden personelimiz Emirhan Şimşek'i ebediyete uğurladık. Merhum personelimize Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere yakınlarına, sevenlerine ve orman teşkilatı mensubu tüm çalışanlarımıza ve kurumumuza sabırlar ve baş sağlığı diliyoruz.

Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun inşallah.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.