halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CAVİDAN DEMİRAĞ'DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 10.11.2023 - 00:46, Güncelleme: 10.11.2023 - 00:46 1558+ kez okundu.
 

CAVİDAN DEMİRAĞ'DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27 ve 29. Dönem PM Üyesi, İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Demirağ mesajında şu ifadelere yer verdi:" Atatürk’ü anmak kadar anlamak da çok önemlidir. O’nu anlamak, fikirlerini ve düşüncelerini kavramak sözle değil, icraatla olacaktır. ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ diyerek millet iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadığını belirten Büyük Önderimizin bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak bizlerin en önemli görevidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu aziz vatan topraklarını yarınlara en iyi şekilde taşımak her birimizin ödevidir. Tarihin gördüğü önemli liderler arasında yer alan Gazi Mustafa Kemal, İstiklal Harbinde önemli bir rol üstlenerek, düşmana büyük hezimetler yaşatmış önemli bir komutandır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 85'inci yılında bir kez daha rahmet, dua ve minnetle anıyorum.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27 ve 29. Dönem PM Üyesi, İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Demirağ mesajında şu ifadelere yer verdi:" Atatürk’ü anmak kadar anlamak da çok önemlidir. O’nu anlamak, fikirlerini ve düşüncelerini kavramak sözle değil, icraatla olacaktır. ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ diyerek millet iradesinin üzerinde hiçbir güç tanımadığını belirten Büyük Önderimizin bizlere emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak bizlerin en önemli görevidir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu aziz vatan topraklarını yarınlara en iyi şekilde taşımak her birimizin ödevidir. Tarihin gördüğü önemli liderler arasında yer alan Gazi Mustafa Kemal, İstiklal Harbinde önemli bir rol üstlenerek, düşmana büyük hezimetler yaşatmış önemli bir komutandır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 85'inci yılında bir kez daha rahmet, dua ve minnetle anıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.