halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CAVİDAN DEMİRAĞ'DAN 11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.10.2023 - 12:53, Güncelleme: 11.10.2023 - 12:53 2949+ kez okundu.
 

CAVİDAN DEMİRAĞ'DAN 11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ MESAJI

Ankara - Cavidan Demirağ, Cumhuriyet Halk Partisi 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi ve İnşaat Mühendisi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

"11 Ekim, kız çocuklarının toplumsal cinsiyet eşitliği mücadelesini desteklemenin, onlara verilen değerin ve önemin vurgulandığı uluslararası bir gündür. Bu özel günde, kız çocuklarının haklarına dikkat çekmek ve onların güçlendirilmesi için atılması gereken adımları bir kez daha hatırlatmak istiyoruz." Demirağ açıklamasında, "Kız çocuklarının eğitim hakkı, sağlık hakkı, yaşama hakkı ve tüm temel insan haklarına tam anlamıyla sahip olmalarını sağlamak hepimizin sorumluluğundadır. Eğitimli, bilinçli, özgür kız çocukları; aydınlık, eşitlikçi ve demokratik bir toplumun teminatıdır." ifadelerine yer verdi. "Kız çocuklarına yatırım yapmak, toplumumuzun ve ülkemizin aydınlık yarınlarına yatırım yapmaktır. Bugün, tüm kız çocuklarının karşılaştığı zorluklara rağmen başarılarına, azimlerine ve hayallerine tanıklık etmek ve onları kutlamak için bir gün olmalıdır." diyerek sözlerini tamamladı.
Ankara - Cavidan Demirağ, Cumhuriyet Halk Partisi 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi ve İnşaat Mühendisi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

"11 Ekim, kız çocuklarının toplumsal cinsiyet eşitliği mücadelesini desteklemenin, onlara verilen değerin ve önemin vurgulandığı uluslararası bir gündür. Bu özel günde, kız çocuklarının haklarına dikkat çekmek ve onların güçlendirilmesi için atılması gereken adımları bir kez daha hatırlatmak istiyoruz."

Demirağ açıklamasında, "Kız çocuklarının eğitim hakkı, sağlık hakkı, yaşama hakkı ve tüm temel insan haklarına tam anlamıyla sahip olmalarını sağlamak hepimizin sorumluluğundadır. Eğitimli, bilinçli, özgür kız çocukları; aydınlık, eşitlikçi ve demokratik bir toplumun teminatıdır." ifadelerine yer verdi.

"Kız çocuklarına yatırım yapmak, toplumumuzun ve ülkemizin aydınlık yarınlarına yatırım yapmaktır. Bugün, tüm kız çocuklarının karşılaştığı zorluklara rağmen başarılarına, azimlerine ve hayallerine tanıklık etmek ve onları kutlamak için bir gün olmalıdır." diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.