halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP MİLLETVEKİLİ DİNÇER, “ÜRETİCİLERİNİN ÇIĞLIĞINA KULAK TIKAMAYIN”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 10.08.2023 - 17:21, Güncelleme: 10.08.2023 - 17:21 1748+ kez okundu.
 

CHP MİLLETVEKİLİ DİNÇER, “ÜRETİCİLERİNİN ÇIĞLIĞINA KULAK TIKAMAYIN”

CHP Erdemli ilçesinin Olağan Kongresi'nde Mersin Milletvekili Talat Dinçer, hükümetin vurdumduymazlığı karşısında çiftçi ve üreticilerin yaşadığı sıkıntılara sert bir eleştiri getirdi.

Konuşmasında özellikle mazot fiyatlarındaki anormal artışın ve gübre fiyatlarındaki yükselişin üreticileri ve çiftçileri nasıl zor durumda bıraktığını anlatan Dinçer, "Erdemli ilçemizdeki üretici ve çiftçilerimiz, mazot ve gübre fiyatlarının artışı nedeniyle adeta perişan bir durumda. Limonlar dalda kalmış, emek verilen ürünler çiftçilerimizin ellerinde değer kaybediyor. Bu durumun sorumluluğunu üstlenmeyen bir hükümetin, gerçek anlamda milletinin yanında olduğunu iddia etmesi inandırıcı değil." şeklinde konuştu. Talat Dinçer, konuşmasında ayrıca enflasyonun ve hayat pahalılığının halkın günlük yaşamını nasıl olumsuz etkilediğine de değindi. "Seçim öncesinde mazotun 20.03 TL olduğu günleri hatırlayın, bugün ise 37.50 TL'ye ulaştık. Bu sadece bir örnek. Temel ihtiyaçlarımızın fiyatlarındaki artış, halkımızı sıkıntıya sokuyor. Hükümetin bu sorunlar karşısında duyarsız kalması, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini düşürüyor." dedi. Kongrede yaptığı konuşmayla hükümeti sert dille eleştiren Mersin Milletvekili Talat Dinçer, üreticilerin, çiftçilerin ve vatandaşların sesine kulak verilmesi gerektiğini vurgulayarak, halkın geçim mücadelesi verirken hükümetin umurunda olmadığını belirtti. Hükümetin ekonomik politikalarının sadece halkı daha da fakirleştirdiğini ve umutsuzluğa ittiğini belirtti.
CHP Erdemli ilçesinin Olağan Kongresi'nde Mersin Milletvekili Talat Dinçer, hükümetin vurdumduymazlığı karşısında çiftçi ve üreticilerin yaşadığı sıkıntılara sert bir eleştiri getirdi.

Konuşmasında özellikle mazot fiyatlarındaki anormal artışın ve gübre fiyatlarındaki yükselişin üreticileri ve çiftçileri nasıl zor durumda bıraktığını anlatan Dinçer, "Erdemli ilçemizdeki üretici ve çiftçilerimiz, mazot ve gübre fiyatlarının artışı nedeniyle adeta perişan bir durumda. Limonlar dalda kalmış, emek verilen ürünler çiftçilerimizin ellerinde değer kaybediyor. Bu durumun sorumluluğunu üstlenmeyen bir hükümetin, gerçek anlamda milletinin yanında olduğunu iddia etmesi inandırıcı değil." şeklinde konuştu.

Talat Dinçer, konuşmasında ayrıca enflasyonun ve hayat pahalılığının halkın günlük yaşamını nasıl olumsuz etkilediğine de değindi. "Seçim öncesinde mazotun 20.03 TL olduğu günleri hatırlayın, bugün ise 37.50 TL'ye ulaştık. Bu sadece bir örnek. Temel ihtiyaçlarımızın fiyatlarındaki artış, halkımızı sıkıntıya sokuyor. Hükümetin bu sorunlar karşısında duyarsız kalması, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini düşürüyor." dedi.

Kongrede yaptığı konuşmayla hükümeti sert dille eleştiren Mersin Milletvekili Talat Dinçer, üreticilerin, çiftçilerin ve vatandaşların sesine kulak verilmesi gerektiğini vurgulayarak, halkın geçim mücadelesi verirken hükümetin umurunda olmadığını belirtti. Hükümetin ekonomik politikalarının sadece halkı daha da fakirleştirdiğini ve umutsuzluğa ittiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.