halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI AV. OZAN VARAL

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.11.2023 - 17:33, Güncelleme: 29.11.2023 - 17:33 954+ kez okundu.
 

CHP TARSUS BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI AV. OZAN VARAL

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, saha çalışmaları kapsamında Kırklarsırtı, Akşemsettin, Gaziler, Çağlayan, Fevziçakmak, Kemalpaşa ve Fahrettinpaşa Mahallelerinde kahvehane ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Mesleki hayatında olduğu gibi, bir önceki dönem CHP ilçe başkanlığında da sürekli halkla iç içe olduğunu belirten Av. Ozan Varal, “Değişik renkleri bağrında yaşatan Anadolu’nun küçük bir örneği olan Tarsus’umuzun her noktasında gittiğimiz kahvehanelerde ve esnaflarımızda gördüğümüz sıcak ilgi, değerli halkımıza dokunabildiğimizi ve doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Halkımızın candan ilgisi ve sevgisi ile karşılanmak çok güzel. Bizi birleştiren Tarsus’umuzda bir arada ve huzur içinde yaşamak için biz varız. Bu düşünceyi hayatının her alanında ön planda tutan biri olarak, talip olduğumuz bu onurlu göreve geldiğimiz taktirde bire bir uygulayacağımın sözünü şimdiden veriyorum” dedi. Toplumun her kesimiyle diyalog halinde olduğunu kaydeden Ozan Varal, “Her ortamda #BiziBirleştirenTarsus 'umuzun gelişimi, kalkınması ve huzurlu kent hedefimizi halkımızla paylaşıyoruz. Çünkü paylaştıkça gücümüzün arttığının farkındayız. Sosyal hayatı daha güçlü bir kent oluşturmak, sivil toplum kuruluşlarının daha aktif olabileceği zeminler yaratmak, gençlerimizin enerjilerini yansıtabileceği projeleri hayatın bir parçası olması için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus Belediye Başkan A.Adayı Av. Ozan Varal, saha çalışmaları kapsamında Kırklarsırtı, Akşemsettin, Gaziler, Çağlayan, Fevziçakmak, Kemalpaşa ve Fahrettinpaşa Mahallelerinde kahvehane ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Mesleki hayatında olduğu gibi, bir önceki dönem CHP ilçe başkanlığında da sürekli halkla iç içe olduğunu belirten Av. Ozan Varal, “Değişik renkleri bağrında yaşatan Anadolu’nun küçük bir örneği olan Tarsus’umuzun her noktasında gittiğimiz kahvehanelerde ve esnaflarımızda gördüğümüz sıcak ilgi, değerli halkımıza dokunabildiğimizi ve doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Halkımızın candan ilgisi ve sevgisi ile karşılanmak çok güzel.

Bizi birleştiren Tarsus’umuzda bir arada ve huzur içinde yaşamak için biz varız. Bu düşünceyi hayatının her alanında ön planda tutan biri olarak, talip olduğumuz bu onurlu göreve geldiğimiz taktirde bire bir uygulayacağımın sözünü şimdiden veriyorum” dedi.

Toplumun her kesimiyle diyalog halinde olduğunu kaydeden Ozan Varal, “Her ortamda #BiziBirleştiren Tarsus 'umuzun gelişimi, kalkınması ve huzurlu kent hedefimizi halkımızla paylaşıyoruz. Çünkü paylaştıkça gücümüzün arttığının farkındayız.

Sosyal hayatı daha güçlü bir kent oluşturmak, sivil toplum kuruluşlarının daha aktif olabileceği zeminler yaratmak, gençlerimizin enerjilerini yansıtabileceği projeleri hayatın bir parçası olması için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.