halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP’Lİ DEMİRAĞ: SİVİL KATLİAMINA DUR DENİLMELİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.10.2023 - 20:45, Güncelleme: 18.10.2023 - 20:45 2028+ kez okundu.
 

CHP’Lİ DEMİRAĞ: SİVİL KATLİAMINA DUR DENİLMELİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27 ve 29.dönem PM Üyesi ve İnşaat mühendisi Cavidan Demirağ, İsrail’in Gazze’de hastane bombalayıp masum sivilleri öldürmesine sert tepki gösterdi

İsrail’in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonucu 500 kişiyi öldürmesine bir tepki de CHP 27 ve 29.dönem PM Üyesi ve İnşaat mühendisi Cavidan Demirağ’dan geldi.  İsrail’in Birleşmiş Milletler kararlarını tanımayarak sürdürdüğü işgal politikasını uluslararası hukuku hiçe sayarak sivilleri hedef alan soykırıma eş katliam politikasını şiddetle kınadığını belirten Demirağ, “Birleşmiş Milletleri ve bütün dünya ülkelerinin karar organlarını mazlum ve masun Filistin halkının yanında olmaya çağırıyoruz. Hiçbir ahlak ve hukuk kuralı gözetmeyen İsrail’in sivil halkın binalarını bombalayarak yakıp yıkması, toplu katliam yapması derhal durdurulmalıdır. Hastane bombalamak ve masum sivil vatandaşları öldürmek bir savaş suçudur. Acilen sivillerin can güvenliği sağlanmalıdır. Gıda, elektrik ve yaşam malzemelerine erişmeyen Filistin halkının bu ihtiyaçları acilen karşılanmalıdır. Hiçbir vicdanda yeri olmayan sivillere saldırı ve binlerce insanın hayatını etkilediği hastane saldırını en kuvvetli şekilde kınıyor, barışın tesisi için tüm dünya kamuoyunu çözüme davet ediyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27 ve 29.dönem PM Üyesi ve İnşaat mühendisi Cavidan Demirağ, İsrail’in Gazze’de hastane bombalayıp masum sivilleri öldürmesine sert tepki gösterdi

İsrail’in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesini bombalaması sonucu 500 kişiyi öldürmesine bir tepki de CHP 27 ve 29.dönem PM Üyesi ve İnşaat mühendisi Cavidan Demirağ’dan geldi. 
İsrail’in Birleşmiş Milletler kararlarını tanımayarak sürdürdüğü işgal politikasını uluslararası hukuku hiçe sayarak sivilleri hedef alan soykırıma eş katliam politikasını şiddetle kınadığını belirten Demirağ, “Birleşmiş Milletleri ve bütün dünya ülkelerinin karar organlarını mazlum ve masun Filistin halkının yanında olmaya çağırıyoruz. Hiçbir ahlak ve hukuk kuralı gözetmeyen İsrail’in sivil halkın binalarını bombalayarak yakıp yıkması, toplu katliam yapması derhal durdurulmalıdır. Hastane bombalamak ve masum sivil vatandaşları öldürmek bir savaş suçudur. Acilen sivillerin can güvenliği sağlanmalıdır. Gıda, elektrik ve yaşam malzemelerine erişmeyen Filistin halkının bu ihtiyaçları acilen karşılanmalıdır. Hiçbir vicdanda yeri olmayan sivillere saldırı ve binlerce insanın hayatını etkilediği hastane saldırını en kuvvetli şekilde kınıyor, barışın tesisi için tüm dünya kamuoyunu çözüme davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.