halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP’Lİ KIŞ: “GAZİLERİMİZE VEFA BORÇLUYUZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.09.2023 - 14:30, Güncelleme: 18.09.2023 - 14:30 1536+ kez okundu.
 

CHP’Lİ KIŞ: “GAZİLERİMİZE VEFA BORÇLUYUZ”

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 yılında, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, “Gazi ünvanı ve Mareşal rütbesi verilişinin 102. yıl dönümündeyiz.

 TBMM tarafından kendisine verilen bu unvan ve rütbe karşısında, “bütün askerlik yaşamının en büyük iftihar kaynağı olarak taşıyacağını” ifade eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  yeni bir rütbe ve ünvan kararını  doğrudan doğruya, orduya ve millete dayanan büyük bir iltifat ve teveccüh olarak nitelendirmiştir. Ulusal Kurtuluş Mücadelemiz, en güç koşullarda, kahramanlıklarıyla ve koşulsuz fedakarlıklarıyla canlarını ortaya koyan şehitlerimiz ve gazilerimizin büyük zaferi ile sonuçlanmıştır. Birlik ve beraberliğimizi her şeyin üzerinde tutan, vatan ve toprak bütünlüğümüz için hala mücadele eden tüm kahramanlarımıza vefa borçluyuz.  Gazilerimiz bu ülkenin iftihar kaynağıdır. Vatanseverliğin temsilcileri olan gazilerimize vefa borcumuzu yerine getirmek, onların sorunlarını daha fazla gündeme getirmek ve çözmek en büyük sorumluluğumuzdur. Gazilerimizin; eğitim, sağlık, istihdam, rehabilitasyon, özlük haklar gibi birçok konuda çözüm bekleyen talepleri vardır. Bütün gazilerimizin ve şehit yakınlarının mağduriyetlerini çözmek bu devletin en asli görevi olmalıdır.  Bu vesile ile; Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Gazi ünvanı ve Mareşal rütbesi verilmesinin yıldönümünde, başta liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için mücadele eden, fedakarlık gösteren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor, Gaziler Günü’nü kutluyorum.   
Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921 yılında, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, “Gazi ünvanı ve Mareşal rütbesi verilişinin 102. yıl dönümündeyiz.

 TBMM tarafından kendisine verilen bu unvan ve rütbe karşısında, “bütün askerlik yaşamının en büyük iftihar kaynağı olarak taşıyacağını” ifade eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  yeni bir rütbe ve ünvan kararını  doğrudan doğruya, orduya ve millete dayanan büyük bir iltifat ve teveccüh olarak nitelendirmiştir.

Ulusal Kurtuluş Mücadelemiz, en güç koşullarda, kahramanlıklarıyla ve koşulsuz fedakarlıklarıyla canlarını ortaya koyan şehitlerimiz ve gazilerimizin büyük zaferi ile sonuçlanmıştır. Birlik ve beraberliğimizi her şeyin üzerinde tutan, vatan ve toprak bütünlüğümüz için hala mücadele eden tüm kahramanlarımıza vefa borçluyuz. 

Gazilerimiz bu ülkenin iftihar kaynağıdır. Vatanseverliğin temsilcileri olan gazilerimize vefa borcumuzu yerine getirmek, onların sorunlarını daha fazla gündeme getirmek ve çözmek en büyük sorumluluğumuzdur. Gazilerimizin; eğitim, sağlık, istihdam, rehabilitasyon, özlük haklar gibi birçok konuda çözüm bekleyen talepleri vardır. Bütün gazilerimizin ve şehit yakınlarının mağduriyetlerini çözmek bu devletin en asli görevi olmalıdır

Bu vesile ile; Büyük Önderimiz  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Gazi ünvanı ve Mareşal rütbesi verilmesinin yıldönümünde, başta liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için mücadele eden, fedakarlık gösteren tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor, Gaziler Günü’nü kutluyorum. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.