halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP’Lİ PALAMUT’TAN 23 NİSAN MESAJI 23 NİSAN BİR MİLLETİN DİRENİŞİ VE DİRİLİŞİDİR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 21.04.2024 - 20:04, Güncelleme: 21.04.2024 - 20:04 720 kez okundu.
 

CHP’Lİ PALAMUT’TAN 23 NİSAN MESAJI 23 NİSAN BİR MİLLETİN DİRENİŞİ VE DİRİLİŞİDİR

Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunun ilan edildiği 23 Nisan 1920 tarihinin bir milletin direnişi ve dirilişi olduğunu vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışını yayınladığı mesajla kutladı. 23 Nisan’ın Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Başkan Palamut, “Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunun ilan edildiği 23 Nisan 1920 tarihinin bir milletin direnişi ve dirilişinin simgesidir. Saraydan alınan egemenlik, kayıtsız şartsız millete verildi. Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten tüm dünya çocuklarına en büyük armağandır. Kurtuluş mücadelesi veren tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyor, çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunun ilan edildiği 23 Nisan 1920 tarihinin bir milletin direnişi ve dirilişi olduğunu vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışını yayınladığı mesajla kutladı.
23 Nisan’ın Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Başkan Palamut, “Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunun ilan edildiği 23 Nisan 1920 tarihinin bir milletin direnişi ve dirilişinin simgesidir. Saraydan alınan egemenlik, kayıtsız şartsız millete verildi. Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten tüm dünya çocuklarına en büyük armağandır. Kurtuluş mücadelesi veren tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyor, çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.