halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CHP’Lİ YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 23.03.2024 - 10:54, Güncelleme: 23.03.2024 - 10:54 1104+ kez okundu.
 

CHP’Lİ YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ

CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, satmalarına, peşkeş çekmelerine rağmen Toroslar Belediyesi’nin hala Mersin’in en zengin belediyesi olduğuna işaret ederek, “Toroslar kısa sürede büyük atılım yapacak. Toroslar’da bu potansiyel var. Toroslar halkı bunu hak ediyor. Belediye halkımızın belediyesi olacak” dedi.

CHP / TOROSLAR/ MERSİN- Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Toroslar’da kıl çadırlardaki Yörükleri ziyaret etti. Kendisi de Yörük olan Yıldız, meraların yok edildiğine işaret etti. Köylerin turisttik merkezlere dönüştüğünü ifade eden Yıldız, tarım alanlarının betonlaştığını anlattı. Toroslar Belediyesi’nin en büyük belediye olduğuna ifade eden Yıldız, “Mersin’in en büyük belediyesiyiz. En büyük bütçeye sahip belediyeyiz. En çok gayrimenkulüne sahip belediyeyiz. Bu kadar satmalarına, peşkeş çekmelerine rağmen Toroslar Belediyesi hala çok zengin bir belediye” ifadelerini kullandı. ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE ZİNCİR KURACAĞIZ Tarım ve hayvancılığı destekleyeceklerini anlatan Yıldız, “Sürdürülebilir tarımın devamını sağlamak, köylerimizin terk edilmesini engellemek, çiftçilerimizi rahat yaşar hale getirmek için doğal ve organik tarımı destekleyeceğiz. Üreticiden tüketiciye zincir kuracağız. Tarımsal ekipman konusunda destek verecek hayvancılık kooperatiflerine imkan sağlayacağız. Bunlar belediye imkanları ile sağlanabilecek hizmetlerdir. Bugüne kadar yapılmamış olması belediyenin yanlış yönetilmesinden, halkla birlikte çalışmamasından dolayıdır. Toroslar kısa sürede büyük atılım yaşayacak. Toroslar’da bu potansiyel var. Toroslar halkı bunu hak ediyor” diye konuştu.
CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, satmalarına, peşkeş çekmelerine rağmen Toroslar Belediyesi’nin hala Mersin’in en zengin belediyesi olduğuna işaret ederek, “Toroslar kısa sürede büyük atılım yapacak. Toroslar’da bu potansiyel var. Toroslar halkı bunu hak ediyor. Belediye halkımızın belediyesi olacak” dedi.

CHP / TOROSLAR/ MERSİN- Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız, Toroslar’da kıl çadırlardaki Yörükleri ziyaret etti. Kendisi de Yörük olan Yıldız, meraların yok edildiğine işaret etti. Köylerin turisttik merkezlere dönüştüğünü ifade eden Yıldız, tarım alanlarının betonlaştığını anlattı. Toroslar Belediyesi’nin en büyük belediye olduğuna ifade eden Yıldız, “Mersin’in en büyük belediyesiyiz. En büyük bütçeye sahip belediyeyiz. En çok gayrimenkulüne sahip belediyeyiz. Bu kadar satmalarına, peşkeş çekmelerine rağmen Toroslar Belediyesi hala çok zengin bir belediye” ifadelerini kullandı.

ÜRETİCİDEN TÜKETİCİYE ZİNCİR KURACAĞIZ

Tarım ve hayvancılığı destekleyeceklerini anlatan Yıldız, “Sürdürülebilir tarımın devamını sağlamak, köylerimizin terk edilmesini engellemek, çiftçilerimizi rahat yaşar hale getirmek için doğal ve organik tarımı destekleyeceğiz. Üreticiden tüketiciye zincir kuracağız. Tarımsal ekipman konusunda destek verecek hayvancılık kooperatiflerine imkan sağlayacağız. Bunlar belediye imkanları ile sağlanabilecek hizmetlerdir. Bugüne kadar yapılmamış olması belediyenin yanlış yönetilmesinden, halkla birlikte çalışmamasından dolayıdır. Toroslar kısa sürede büyük atılım yaşayacak. Toroslar’da bu potansiyel var. Toroslar halkı bunu hak ediyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.