halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU (DYK) KURS MERKEZLERİ BELİRLENDİ

Eğitim (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 25.08.2023 - 11:11, Güncelleme: 25.08.2023 - 11:11 16140+ kez okundu.
 

DESTEKLEME VE YETİŞTİRME KURSU (DYK) KURS MERKEZLERİ BELİRLENDİ

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) Kurs merkezi okul/kurumları belli oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Adem KOCA, "8, 11, 12. sınıf öğrencilerimiz ile örgün ve açık öğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik açılacak olan DYK Kurs merkezleri listesi yayımlandı. DYK başvuru süreci için Milli Eğitim Bakanı oluşturduğu takvime göre; 24-28 Ağustos 2023 tarihleri arasında  öğretmen ve öğrenci başvurularının alınacak, 31 Ağustos - 03 Eylül tarihlerinde kurs sınıfları oluşturulacak, 04 Eylül 2023 tarihinde kurslarımız başlayacak ve  07 Haziran 2024'te kurslar tamamlanacaktır. Kurslarda görev almak isteyen kadrolu/sözleşmeli ve özel okul öğretmenleri, Bakanlıkça yayımlanan e-Kılavuzda belirlenen takvime göre e-Kurs Modülü üzerinden başvuruda bulunabilir. Öğrencilerimiz ise ikamet ettikleri adresin bulunduğu ilçe sınırı içindeki kurs merkezlerinden birine e-Kurs modülü üzerinden başvuru yapabilir. Tüm meslektaşlarıma açtıkları kurslar için teşekkür ediyor, evlatlarımıza mutlaka devletimizin sunduğu bu olanaktan faydalanmalarını tavsiye ediyor, başarılar diliyorum." dedi.
Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) Kurs merkezi okul/kurumları belli oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Adem KOCA, "8, 11, 12. sınıf öğrencilerimiz ile örgün ve açık öğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik açılacak olan DYK Kurs merkezleri listesi yayımlandı. DYK başvuru süreci için Milli Eğitim Bakanı oluşturduğu takvime göre; 24-28 Ağustos 2023 tarihleri arasında  öğretmen ve öğrenci başvurularının alınacak, 31 Ağustos - 03 Eylül tarihlerinde kurs sınıfları oluşturulacak, 04 Eylül 2023 tarihinde kurslarımız başlayacak ve  07 Haziran 2024'te kurslar tamamlanacaktır. Kurslarda görev almak isteyen kadrolu/sözleşmeli ve özel okul öğretmenleri, Bakanlıkça yayımlanan e-Kılavuzda belirlenen takvime göre e- Kurs Modülü üzerinden başvuruda bulunabilir. Öğrencilerimiz ise ikamet ettikleri adresin bulunduğu ilçe sınırı içindeki kurs merkezlerinden birine e- Kurs modülü üzerinden başvuru yapabilir. Tüm meslektaşlarıma açtıkları kurslar için teşekkür ediyor, evlatlarımıza mutlaka devletimizin sunduğu bu olanaktan faydalanmalarını tavsiye ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.