halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEVA PARTİLİ EKMEN, MERSİN ZİYARETİNDE BULUNAN TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’A SESLENDİ

Siyaset (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.08.2023 - 12:07, Güncelleme: 14.08.2023 - 12:07 18704+ kez okundu.
 

DEVA PARTİLİ EKMEN, MERSİN ZİYARETİNDE BULUNAN TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT’A SESLENDİ

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, ‘Şehir Buluşmaları’ kapsamında Mersin’de bulunan Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a “Seçimler bitti, şimdi icraat zamanı” diyerek seslendi.

DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin ziyaretinde bulunan Ömer Bolat’a seslenerek Mersin’in sorunlarına değindi: “Vatandaşlarımızın, Mersin’deki sorunları görmezden gelerek verilen vaatlere değil, kronik hale gelmiş sorunların çözümüne ihtiyacı var. Ana konteyner limanı, lojistik köy, OSB bağlantı yolları ve Serbest Bölge bağlantı yolunu konuşmadan olmaz. Mersin Limanı’ndaki yanaşma penceresi uygulaması sebebiyle aksayan ticaret, Serbest Bölge’de devam eden tapu sorunu, gümrükteki aksamalar ve acil çözüm bekleyen birçok husus bu toplantıda gündeme gelmiyor. Sanayicilerimiz ve ihracatçılarımızla daha yoğun istişare edilmesi ve bunların değerlendirilmesi gerekiyor. Vatandaşlarımız sayın bakandan somut adımlar görmek istiyor. Artık seçim bitti, propagandaya değil, Mersin’in sorunlarının çözülmesine ihtiyacımız var.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, ‘Şehir Buluşmaları’ kapsamında Mersin’de bulunan Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a “Seçimler bitti, şimdi icraat zamanı” diyerek seslendi.

DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin ziyaretinde bulunan Ömer Bolat’a seslenerek Mersin’in sorunlarına değindi:

“Vatandaşlarımızın, Mersin’deki sorunları görmezden gelerek verilen vaatlere değil, kronik hale gelmiş sorunların çözümüne ihtiyacı var. Ana konteyner limanı, lojistik köy, OSB bağlantı yolları ve Serbest Bölge bağlantı yolunu konuşmadan olmaz. Mersin Limanı’ndaki yanaşma penceresi uygulaması sebebiyle aksayan ticaret, Serbest Bölge’de devam eden tapu sorunu, gümrükteki aksamalar ve acil çözüm bekleyen birçok husus bu toplantıda gündeme gelmiyor. Sanayicilerimiz ve ihracatçılarımızla daha yoğun istişare edilmesi ve bunların değerlendirilmesi gerekiyor. Vatandaşlarımız sayın bakandan somut adımlar görmek istiyor. Artık seçim bitti, propagandaya değil, Mersin’in sorunlarının çözülmesine ihtiyacımız var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.