halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEVA PARTİLİ EKMEN MERSİN’DE: “NARENCİYECİNİN HAKKINI ARAYACAĞIZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 21.11.2023 - 14:03, Güncelleme: 21.11.2023 - 14:03 1028+ kez okundu.
 

DEVA PARTİLİ EKMEN MERSİN’DE: “NARENCİYECİNİN HAKKINI ARAYACAĞIZ”

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Taner Işıkbay ve il teşkilatıyla birlikte Mersin’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Yaş Sebze Meyve Hal Tüccarları Derneği Başkanı Hüseyin Timurtaş ve Mersin Halciler Derneği Başkanı Münir Şen ile görüşen Ekmen, narenciyede yaşanan sorun hakkında görüş aldı ve mecliste gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Narenciye üreticilerinin sorunları ile ilgili mecliste basın toplantısı, soru önergesi, genel kurul konuşması ve komisyon konuşması yaptıklarını ileten Ekmen, narenciyecinin sesinin duyulması için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Tarımsal planlama, çiftçiye verilen destekler ve ihracat kapasitesi konularında bakanlığa devamlı çağrıları olduğunu ifade eden Ekmen, narenciye konusunda yoğun bir takip ve çalışmaya devam edeceklerini iletti. Üç gün boyunca Mersin’de bulunan Ekmen, iş insanları, kanaat önderi, esnaf ve dernek ziyaretlerinde bulunarak kendilerinin sorunlarını dinledi. Hasenan Aşireti Dernek Başkanı Refik Acar, geçmiş dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Tat Memişler Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Memiş ve Akib Bakliyatçılar Birliği Başkanı Veysel Memiş ile görüşen Ekmen, daha sonrasında Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Polat ve il yönetimini ziyaret ederek, Mersin’e dair istişarelerde bulundu.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Taner Işıkbay ve il teşkilatıyla birlikte Mersin’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Yaş Sebze Meyve Hal Tüccarları Derneği Başkanı Hüseyin Timurtaş ve Mersin Halciler Derneği Başkanı Münir Şen ile görüşen Ekmen, narenciyede yaşanan sorun hakkında görüş aldı ve mecliste gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Narenciye üreticilerinin sorunları ile ilgili mecliste basın toplantısı, soru önergesi, genel kurul konuşması ve komisyon konuşması yaptıklarını ileten Ekmen, narenciyecinin sesinin duyulması için var güçleriyle çalıştıklarını ifade etti. Tarımsal planlama, çiftçiye verilen destekler ve ihracat kapasitesi konularında bakanlığa devamlı çağrıları olduğunu ifade eden Ekmen, narenciye konusunda yoğun bir takip ve çalışmaya devam edeceklerini iletti.

Üç gün boyunca Mersin’de bulunan Ekmen, iş insanları, kanaat önderi, esnaf ve dernek ziyaretlerinde bulunarak kendilerinin sorunlarını dinledi. Hasenan Aşireti Dernek Başkanı Refik Acar, geçmiş dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Tat Memişler Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Memiş ve Akib Bakliyatçılar Birliği Başkanı Veysel Memiş ile görüşen Ekmen, daha sonrasında Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Polat ve il yönetimini ziyaret ederek, Mersin’e dair istişarelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.