halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DEVA PARTİSİ MERSİN MİLLETVEKİLİ MEHMET EMİN EKMEN, MERSİN’DE YENİ EĞİTİM YILINI TEBRİK ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.09.2023 - 20:50, Güncelleme: 11.09.2023 - 20:50 2150+ kez okundu.
 

DEVA PARTİSİ MERSİN MİLLETVEKİLİ MEHMET EMİN EKMEN, MERSİN’DE YENİ EĞİTİM YILINI TEBRİK ETTİ

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin’de yeni eğitim yılını tebrik ederek, eğitimle ilgili sorunlara dikkat çekti.

Üç gün boyunca Mersin’de bulunan ve bir dizi ziyaretlerde bulunan DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, öğrencilerin ve eğitimcilerin yeni eğitim yılını tebrik etti. Yeni eğitim yılının öğrenciler ve eğitimciler için hayırlı olması dileklerinde bulunan Ekmen, Mersin’de eğitimle ilgili yaşanan sorunlara da dikkat çekti. Artan eğitim masraflarının velileri zorladığını ve eğitimde fırsat eşitsizliği yarattığını belirten Ekmen, özel okul ücretleri, kırtasiye ve servis masraflarındaki artışın gittikçe büyüyen bir problem olduğunu ifade etti. Mehmet Emin Ekmen, ikili eğitimin halen devam ettiğine ve tekli eğitime ne zaman tamamen geçileceğine dair belli bir takvimin olmadığına dikkat çekerek, öğrenci ve velilerin Milli Eğitim Bakanlığından çözüm beklediğini belirtti. Devlet okullarındaki kalitesizleşme sebebiyle velilerin özel okullara yöneldiğini vurgulayan Ekmen, Mersin’de özel okullarda yer bulma ve fiyatlar konusunda sıkıntılar yaşandığına dikkat çekti. Eğitimde dengenin bozulduğunu belirten Ekmen, devlet okullarında kalite artışının sağlanması için acil adımların atılması gerektiğini ifade etti.  
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Mersin’de yeni eğitim yılını tebrik ederek, eğitimle ilgili sorunlara dikkat çekti.

Üç gün boyunca Mersin’de bulunan ve bir dizi ziyaretlerde bulunan DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, öğrencilerin ve eğitimcilerin yeni eğitim yılını tebrik etti. Yeni eğitim yılının öğrenciler ve eğitimciler için hayırlı olması dileklerinde bulunan Ekmen, Mersin’de eğitimle ilgili yaşanan sorunlara da dikkat çekti.

Artan eğitim masraflarının velileri zorladığını ve eğitimde fırsat eşitsizliği yarattığını belirten Ekmen, özel okul ücretleri, kırtasiye ve servis masraflarındaki artışın gittikçe büyüyen bir problem olduğunu ifade etti.

Mehmet Emin Ekmen, ikili eğitimin halen devam ettiğine ve tekli eğitime ne zaman tamamen geçileceğine dair belli bir takvimin olmadığına dikkat çekerek, öğrenci ve velilerin Milli Eğitim Bakanlığından çözüm beklediğini belirtti.

Devlet okullarındaki kalitesizleşme sebebiyle velilerin özel okullara yöneldiğini vurgulayan Ekmen, Mersin’de özel okullarda yer bulma ve fiyatlar konusunda sıkıntılar yaşandığına dikkat çekti. Eğitimde dengenin bozulduğunu belirten Ekmen, devlet okullarında kalite artışının sağlanması için acil adımların atılması gerektiğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.