SİTESOL1
SİTESAĞ1

DOĞAN DALDA: ‘MIP’Yİ ATATÜRK PARKI’NI DÜZENLEMEYE ÇAĞIRIYORUZ!’

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 01.06.2025 - 10:45, Güncelleme: 01.06.2025 - 10:45 1827 kez okundu.
 

DOĞAN DALDA: ‘MIP’Yİ ATATÜRK PARKI’NI DÜZENLEMEYE ÇAĞIRIYORUZ!’

Memleket Partisi Mersin Toroslar İlçe Başkanı Doğan Dalda, Atatürk Parkı açıklarına doğru genişleyen Mersin Uluslararası Limanı’nın (MIP) yanı başındaki Atatürk Parkı’nın kendi kaderine terk edildiğini hatırlatarak; “MIP’yi Mersin’den kazandıklarını Mersin’e de kazandırmaya çağırıyoruz. Atatürk Parkı, limanın yanı başında atıl halde duruyor. Bir iş birliği başlatarak Atatürk Parkı’nı cazibe merkezine dönüştürebilecek güce sahip olan MIP’yi Mersin için bir adım atmaya davet ediyoruz” dedi.

Mersin Uluslararası Limanı (MIP) 'East Med Hub 2 (EMH2) Projesi 1. Faz Açılış Töreni' gerçekleştirildi. Böylece, limanın Atatürk Parkı açıklarına doğru genişleme çalışmaları hız kazandı. Memleket Partisi Mersin Toroslar İlçe Başkanı Doğan Dalda, Mersin Limanı’nın genişleme çalışmalarının son yıllarda kamuoyu tarafından ciddi tepki topladığını hatırlatırken; MIP’yi Mersin adına harekete geçmeye davet etti. “MIP, MERSİN’DEN KAZANDIKLARININ NE KADARINI MERSİN İÇİN HARCIYOR?” Başkan Dalda, Mersin Uluslararası Limanı’nın şu anda kentin ticaret merkezi noktasında olduğunu vurgulayarak; “Ancak bu liman Singapur bağlantılı bir şirket tarafından işletiliyor. Daha yıllarca bu şirket tarafından işletileceği biliniyor. Kamuoyu şu sorunun yanıtını bekliyor; MIP, Mersin’den kazandıklarının ne kadarını Mersin için harcıyor? Binlerce istihdam sağladığı, kentin ticari hareketliliğine önemli katkı sağladığı ve birtakım sosyal sorumluluk projelerine destek sunduğu elbette biliniyor. Ancak son yıllarda operasyonlardan genişleme çalışmasına ve daha birçok olaya kadar; Mersin’in olumsuz gelişmelerle anılmasına da sebep oluyor” dedi. “MIP’Yİ MERSİN İÇİN BİR ADIM ATMAYA DAVET EDİYORUZ” MIP’yi Mersin adına sorumlu davranmaya davet eden Başkan Dalda, “Liman genişleme çalışmalarını görkemli törenler, konserler ve organizasyonlarla kutlayan MIP’yi, hiç değilse yanı başında yer alan Atatürk Parkı konusunda duyarlı davranmaya davet ediyoruz. Bu, bir başlangıç olabilir. MIP’yi Mersin’den kazandıklarını Mersin’e de kazandırmaya çağırıyoruz. Atatürk Parkı, limanın yanı başında atıl halde duruyor. Bir iş birliği başlatarak Atatürk Parkı’nı cazibe merkezine dönüştürebilecek güce sahip olan MIP’yi Mersin için bir adım atmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
Memleket Partisi Mersin Toroslar İlçe Başkanı Doğan Dalda, Atatürk Parkı açıklarına doğru genişleyen Mersin Uluslararası Limanı’nın (MIP) yanı başındaki Atatürk Parkı’nın kendi kaderine terk edildiğini hatırlatarak; “MIP’yi Mersin’den kazandıklarını Mersin’e de kazandırmaya çağırıyoruz. Atatürk Parkı, limanın yanı başında atıl halde duruyor. Bir iş birliği başlatarak Atatürk Parkı’nı cazibe merkezine dönüştürebilecek güce sahip olan MIP’yi Mersin için bir adım atmaya davet ediyoruz” dedi.

Mersin Uluslararası Limanı (MIP) 'East Med Hub 2 (EMH2) Projesi 1. Faz Açılış Töreni' gerçekleştirildi. Böylece, limanın Atatürk Parkı açıklarına doğru genişleme çalışmaları hız kazandı. Memleket Partisi Mersin Toroslar İlçe Başkanı Doğan Dalda, Mersin Limanı’nın genişleme çalışmalarının son yıllarda kamuoyu tarafından ciddi tepki topladığını hatırlatırken; MIP’yi Mersin adına harekete geçmeye davet etti.

“MIP, MERSİN’DEN KAZANDIKLARININ NE KADARINI MERSİN İÇİN HARCIYOR?”

Başkan Dalda, Mersin Uluslararası Limanı’nın şu anda kentin ticaret merkezi noktasında olduğunu vurgulayarak; “Ancak bu liman Singapur bağlantılı bir şirket tarafından işletiliyor. Daha yıllarca bu şirket tarafından işletileceği biliniyor. Kamuoyu şu sorunun yanıtını bekliyor; MIP, Mersin’den kazandıklarının ne kadarını Mersin için harcıyor? Binlerce istihdam sağladığı, kentin ticari hareketliliğine önemli katkı sağladığı ve birtakım sosyal sorumluluk projelerine destek sunduğu elbette biliniyor. Ancak son yıllarda operasyonlardan genişleme çalışmasına ve daha birçok olaya kadar; Mersin’in olumsuz gelişmelerle anılmasına da sebep oluyor” dedi.

“MIP’Yİ MERSİN İÇİN BİR ADIM ATMAYA DAVET EDİYORUZ”

MIP’yi Mersin adına sorumlu davranmaya davet eden Başkan Dalda, “Liman genişleme çalışmalarını görkemli törenler, konserler ve organizasyonlarla kutlayan MIP’yi, hiç değilse yanı başında yer alan Atatürk Parkı konusunda duyarlı davranmaya davet ediyoruz. Bu, bir başlangıç olabilir. MIP’yi Mersin’den kazandıklarını Mersin’e de kazandırmaya çağırıyoruz. Atatürk Parkı, limanın yanı başında atıl halde duruyor. Bir iş birliği başlatarak Atatürk Parkı’nı cazibe merkezine dönüştürebilecek güce sahip olan MIP’yi Mersin için bir adım atmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.