halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DOĞTAŞ MERSİN’DE AÇILDI

Ekonomi (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.06.2023 - 09:31, Güncelleme: 27.06.2023 - 09:31 69581+ kez okundu.
 

DOĞTAŞ MERSİN’DE AÇILDI

Oturma grubundan yatak odalarına, yemek mobilyalarından çocuk ve genç odalarına kadar bir evin her türlü ihtiyacına cevap veren Doğtaş, Mersin- Yenişehir’de yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Yapılan görkemli açılış ile geniş ürün yelpazesini Mersinlilerin beğenisine sundu.

Eşsiz tasarım zenginliği, yaşam alanlarına değer katan kalite ve konforuyla Türk mobilyasının dünyadaki yükselen değeri Doğtaş, yeni mağazalarıyla sektörünün parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. 1.300 m2’ lik alanda 3 katlı mağazasını Mersinlilerin hizmetine sunan Doğtaş, yaşam alanlarını zenginleştiren tasarımları, üstün konfor ve kalitesiyle mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek, büyümeye devam ediyor.  Açılışa Doğtaş Genel Müdürü İlhan Tunçman, İş Geliştirme Direktörü Hikmet Özsalmanlı, Lova Marka ve Satış Direktörü Ayhan Özcan’ın yanı sıra Doğtaş, Lova markalarının kıymetli yöneticileri ile çok sayıda davetli ve basın mensupları katılım gösterdi. DOĞTAŞ ÜSTÜN KONFOR VE KALİTESİYLE MERSİNLİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR Mobilya tasarımlarıyla modern ve yenilikçi bir dünyayı müşterilerine sunan, yaşam alanlarını fonksiyonel ve modüler dokunuşlarla değiştirmeyi hedefleyen Doğtaş, tamamlayıcı ürünleri ile de evinizdeki her bir yaşam alanı için ideal aksesuarlara sahip olmanızı sağlıyor. Doğtaş’ın yeni koleksiyonları, home ürünleri, çocuklar için konfor ve eğlencenin adresi ‘Genç’ koleksiyonları, balkon ve bahçelerde bahar, yaz aylarının keyfinin doyasıya çıkarılacağı ‘Garden’ ürünleri yeni mağazalarında Mersinli misafirlerini bekliyor.  
Oturma grubundan yatak odalarına, yemek mobilyalarından çocuk ve genç odalarına kadar bir evin her türlü ihtiyacına cevap veren Doğtaş, Mersin- Yenişehir’de yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Yapılan görkemli açılış ile geniş ürün yelpazesini Mersinlilerin beğenisine sundu.

Eşsiz tasarım zenginliği, yaşam alanlarına değer katan kalite ve konforuyla Türk mobilyasının dünyadaki yükselen değeri Doğtaş, yeni mağazalarıyla sektörünün parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. 1.300 m2’ lik alanda 3 katlı mağazasını Mersinlilerin hizmetine sunan Doğtaş, yaşam alanlarını zenginleştiren tasarımları, üstün konfor ve kalitesiyle mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyerek, büyümeye devam ediyor.

 Açılışa Doğtaş Genel Müdürü İlhan Tunçman, İş Geliştirme Direktörü Hikmet Özsalmanlı, Lova Marka ve Satış Direktörü Ayhan Özcan’ın yanı sıra Doğtaş, Lova markalarının kıymetli yöneticileri ile çok sayıda davetli ve basın mensupları katılım gösterdi.

DOĞTAŞ ÜSTÜN KONFOR VE KALİTESİYLE MERSİNLİ MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Mobilya tasarımlarıyla modern ve yenilikçi bir dünyayı müşterilerine sunan, yaşam alanlarını fonksiyonel ve modüler dokunuşlarla değiştirmeyi hedefleyen Doğtaş, tamamlayıcı ürünleri ile de evinizdeki her bir yaşam alanı için ideal aksesuarlara sahip olmanızı sağlıyor. Doğtaş’ın yeni koleksiyonları, home ürünleri, çocuklar için konfor ve eğlencenin adresi ‘Genç’ koleksiyonları, balkon ve bahçelerde bahar, yaz aylarının keyfinin doyasıya çıkarılacağı ‘Garden’ ürünleri yeni mağazalarında Mersinli misafirlerini bekliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.