halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

EKMEN, DEVA PARTİSİ ANKARA İL TEŞKİLATI İLE BULUŞTU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.02.2024 - 19:36, Güncelleme: 09.02.2024 - 19:36 1488+ kez okundu.
 

EKMEN, DEVA PARTİSİ ANKARA İL TEŞKİLATI İLE BULUŞTU

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Ankara İl Teşkilatlarını ziyaret ederek belediye başkan adaylarıyla birlikte halkla buluşarak adaylarını desteklemelerini istedi.

Ekmen, ziyaret kapsamında öncelikle Mamak İlçe Başkanlığına giderek burada ilçe teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Mamak’taki seçim çalışmaları üzerine kısa bir toplantı gerçekleştiren Ekmen, sonrasında İlçe Belediye Başkan Adayı Hanifi Özhan ile Yeşilbayır Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Mahalleliyi ziyaret edip halktan adayları için destek isteyen Ekmen; Başkan Adayı Özhan’ın çocukluğunun Mamak’ta geçtiğini, buradaki temel problemlere vakıf olduğunu ve hemşerilerine hizmet etmek için hazır olduğunu ifade etti. Programın devamında Ankara İl Teşkilatıyla bir araya gelen Ekmen, genel seçimlerden yerel seçime doğru Türk siyasetinde meydana gelene gelişmeleri değerlendirerek yerel seçimler üzerine teşkilat mensuplarıyla karşılıklı soru cevap şeklinde istişarelerde bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, DEVA Partisi olarak Türkiye için bir fırsat olarak gördükleri önemli bir ittifak kurduklarını ve o günün şartları içerisinde yapılması gerekeni en iyi şekilde yaptıklarını fakat seçim sonrasında bu ittifakın ruhuna aykırı söylemler nedeniyle dağıldığını ifade etti. Ekmen, gelinen nokta itibariyle partileri için doğru olanın kendi logolarıyla seçime girmesi olduğundan Türkiye’nin dört bir yanından adaylarını peş peşe ilan ettiklerini ifade etti. Kendilerine CHP veya diğer muhalif partilerle neden işbirliği yapmıyorsunuz diye sorulduğunu belirten Ekmen, bu konuda CHP veya diğer siyasi partilerden kendilerine işbirliği konusunda herhangi bir teklif gelmediğini ifade etti. Ekmen, Genel Başkanları Sn. Babacan’ın Türkiye’nin geleceği için kendisine sunulan bütün seçenekleri reddederek sorumluluk aldığını ve gece gündüz demeden dört bir yanı gezerek ülkemiz için çalıştığını ifade etti. Ekmen, burada kendilerine düşen bütün teşkilat mensuplarıyla birlikte partilerinin ve ülkelerinin geleceği için canla başla çalışmak olduğunu belirtti.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Ankara İl Teşkilatlarını ziyaret ederek belediye başkan adaylarıyla birlikte halkla buluşarak adaylarını desteklemelerini istedi.

Ekmen, ziyaret kapsamında öncelikle Mamak İlçe Başkanlığına giderek burada ilçe teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Mamak’taki seçim çalışmaları üzerine kısa bir toplantı gerçekleştiren Ekmen, sonrasında İlçe Belediye Başkan Adayı Hanifi Özhan ile Yeşilbayır Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu. Mahalleliyi ziyaret edip halktan adayları için destek isteyen Ekmen; Başkan Adayı Özhan’ın çocukluğunun Mamak’ta geçtiğini, buradaki temel problemlere vakıf olduğunu ve hemşerilerine hizmet etmek için hazır olduğunu ifade etti.

Programın devamında Ankara İl Teşkilatıyla bir araya gelen Ekmen, genel seçimlerden yerel seçime doğru Türk siyasetinde meydana gelene gelişmeleri değerlendirerek yerel seçimler üzerine teşkilat mensuplarıyla karşılıklı soru cevap şeklinde istişarelerde bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, DEVA Partisi olarak Türkiye için bir fırsat olarak gördükleri önemli bir ittifak kurduklarını ve o günün şartları içerisinde

yapılması gerekeni en iyi şekilde yaptıklarını fakat seçim sonrasında bu ittifakın ruhuna aykırı söylemler nedeniyle dağıldığını ifade etti. Ekmen, gelinen nokta itibariyle partileri için doğru olanın kendi logolarıyla seçime girmesi olduğundan Türkiye’nin dört bir yanından adaylarını peş peşe ilan ettiklerini ifade etti.

Kendilerine CHP veya diğer muhalif partilerle neden işbirliği yapmıyorsunuz diye sorulduğunu belirten Ekmen, bu konuda CHP veya diğer siyasi partilerden kendilerine işbirliği konusunda herhangi bir teklif gelmediğini ifade etti.

Ekmen, Genel Başkanları Sn. Babacan’ın Türkiye’nin geleceği için kendisine sunulan bütün seçenekleri reddederek sorumluluk aldığını ve gece gündüz demeden dört bir yanı gezerek ülkemiz için çalıştığını ifade etti. Ekmen, burada kendilerine düşen bütün teşkilat mensuplarıyla birlikte partilerinin ve ülkelerinin geleceği için canla başla çalışmak olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.