halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ERDEMLİ’DE AYAK TENİSİ TURNUVASI

Spor (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.06.2023 - 17:28, Güncelleme: 13.06.2023 - 17:28 7950+ kez okundu.
 

ERDEMLİ’DE AYAK TENİSİ TURNUVASI

Mersin Erdemli’de düzenlenen ‘Ayak Tenisi Turnuvası’ büyük mücadele sonrası sona erdi. Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen turnuvada takımlar kıyasıya mücadele etti.

Mersin Erdemli Belediyesi sağlıklı bir gelecek için yediden yetmişe herkesi sporla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ‘Ayak Tenisi Turnuvası’ düzenledi. Üçer oyuncudan oluşan takımlar halinde 20-35 yaş gençler, 35 yaş ve üzeri veteranlar iki kategoride gerçekleştirilen turnuvada, toplamda 16 takım, 48 sporcu mücadele etti. Spor Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen ‘Ayak Tenisi Turnuvası’na katılan sporcular birincilik hedefi için ter döktü. Her iki kategoride de ilk üçe giren takımlara hediyeler verildi. Kıyasıya mücadele ederek birinci olan takım ise ‘Lazvegas’ oldu. Yediden yetmişe herkesi sporla buluşturmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Spor İşleri Müdürlüğü Müdürü Kamil Boran, “Üç gündür devam eden şampiyonada 16 takım 48 sporcuyla şampiyonayı tamamladık. İlk gün birinci tur elemeleri, ikinci gün çeyrek final, üçüncü gün de yarı final ve final maçlarıyla şampiyonamız sona erdi. Güzel bir etkinlik oldu. Seyirci açısından da seyir zevki güzel maçlar gerçekleşti” diye konuştu. Turnuvada birinci oldukları için çok mutlu olduğunu ifade eden Tarık İnanç, “Takım olarak biz de elimizden geleni yaptık, birinci olduk. Güzel maçlar geçti, birinci olduğumuz için de mutluyuz” diye konuştu. Öte yandan ‘Ayak Tenisi Turnuvası’ ödül töreninin ardından sona erdi.
Mersin Erdemli’de düzenlenen ‘Ayak Tenisi Turnuvası’ büyük mücadele sonrası sona erdi. Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen turnuvada takımlar kıyasıya mücadele etti.

Mersin Erdemli Belediyesi sağlıklı bir gelecek için yediden yetmişe herkesi sporla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Erdemli Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ‘ Ayak Tenisi Turnuvası’ düzenledi. Üçer oyuncudan oluşan takımlar halinde 20-35 yaş gençler, 35 yaş ve üzeri veteranlar iki kategoride gerçekleştirilen turnuvada, toplamda 16 takım, 48 sporcu mücadele etti. Spor Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen ‘ Ayak Tenisi Turnuvası’na katılan sporcular birincilik hedefi için ter döktü. Her iki kategoride de ilk üçe giren takımlara hediyeler verildi. Kıyasıya mücadele ederek birinci olan takım ise ‘Lazvegas’ oldu.

Yediden yetmişe herkesi sporla buluşturmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Spor İşleri Müdürlüğü Müdürü Kamil Boran, “Üç gündür devam eden şampiyonada 16 takım 48 sporcuyla şampiyonayı tamamladık. İlk gün birinci tur elemeleri, ikinci gün çeyrek final, üçüncü gün de yarı final ve final maçlarıyla şampiyonamız sona erdi. Güzel bir etkinlik oldu. Seyirci açısından da seyir zevki güzel maçlar gerçekleşti” diye konuştu.

Turnuvada birinci oldukları için çok mutlu olduğunu ifade eden Tarık İnanç, “Takım olarak biz de elimizden geleni yaptık, birinci olduk. Güzel maçlar geçti, birinci olduğumuz için de mutluyuz” diye konuştu. Öte yandan ‘ Ayak Tenisi Turnuvası’ ödül töreninin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.