halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

EŞ BAŞKANLAR SARIYILDIZ VE ARSLAN, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER’İ AĞIRLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.04.2024 - 15:36, Güncelleme: 16.04.2024 - 15:36 865 kez okundu.
 

EŞ BAŞKANLAR SARIYILDIZ VE ARSLAN, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER’İ AĞIRLADI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret ederek Eş Başkanlar Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan ile bir araya geldi. Buluşmada Eş Başkanlar, Mersin ve Akdeniz’in geleceği ve vatandaşlara hak ettikleri her türlü hizmet ve projenin en kısa zamanda ulaşması için işbirliği mesajı verdi.

Ziyaretinde; Mersin ve ilçelerinin geleceği için 31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde halkın teveccühü ile seçilerek göreve başlayan yerel yönetimlerle uyum ve koordinasyon içinde olacaklarının vurgusunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer; “Belediyelerimizi ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerimizi iletiyoruz. İnşallah 5 yıl boyunca Mersin, Akdeniz ve diğer ilçelerimizde hep beraber ve işbirliği içerisinde milletimize, kentimize hizmetlerimiz olacak. Çünkü Mersin gibi her yönüyle farklı ve özgün bir kentte belediye başkanlığı yapmak gerçekten çok özel bir duygu” dedi. Sarıyıldız; “Akdeniz’in tüm sorunlarının çözüldüğü bir dönemi hedefliyoruz” Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız ise ziyareti nedeniyle Başkan Seçer’e teşekkür ederek, “Halkımız, bize bu mazbatayı layık görerek hem imkân yarattı hem de bize bir sorumluluk yükledi. Geçmişten gelen sorunların çözümü noktasında yeni, enerjik ve dinamik bir yönetim kurarak sorunların çözümünü bize vazife kıldı. Bizler de Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde mahallelerimizin tüm sorunlarını gündeme alarak sorunların 5 yılda çözülmesini hedefliyoruz. Akdeniz’in başta imarı olmak üzere alt ve üstyapı sorunlarının çözüldüğü bir dönem olsun istiyoruz. Çünkü Akdeniz’in ciddi sorunları var. Akdeniz, Mersin’in en eski ilçesi fakat bir o kadar da kaderine terk edilmiş halde. Akdeniz, Mersin’in atan kalbi iken; limanı, ticaret ve sanayi ve tarım bölgelerinin olduğu bir kent iken, bu kadar iş imkânı arasında işsizlikle boğuşan bir kent. Bu anlamda yaklaşımınızı kıymetli buluyoruz. Yeni dönemde hepimize başarılar diliyorum. Akdeniz Belediyesi olarak bu süreçte üzerimize düşeni yerine getireceğimizin bilinmesini istiyoruz” diye konuştu. Arslan; “Halkımız, gereken cevabı sandıkta verdi” Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Nuriye Arslan ise ziyarette yaptığı değerlendirmede, Mersin halkının her türlü engel ve algı operasyonlarına karşı yerel seçimleri çok iyi okuduğunu ve sandıkta gerekli cevabı verdiğinin altını çizdi. Eş Başkan Arslan; “Yeni dönemde görüyoruz ki artık önümüzde o tür engeller de kalmadı. Halklarımız süreci çok iyi okudu ve gereken cevabı da verdi. Bundan sonra elbette bizim temel amaç ve hedefimiz, bu güç birliğini sistematik hale getirip tüm halklarımıza eşit hizmet götürmek ve fırsat eşitliği sağlamak. Sizleri de tekrar kutluyoruz” diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz Belediyesi’ni ziyaret ederek Eş Başkanlar Hoşyar Sarıyıldız ve Nuriye Arslan ile bir araya geldi. Buluşmada Eş Başkanlar, Mersin ve Akdeniz’in geleceği ve vatandaşlara hak ettikleri her türlü hizmet ve projenin en kısa zamanda ulaşması için işbirliği mesajı verdi.

Ziyaretinde; Mersin ve ilçelerinin geleceği için 31 Mart’ta yapılan mahalli idareler seçimlerinde halkın teveccühü ile seçilerek göreve başlayan yerel yönetimlerle uyum ve koordinasyon içinde olacaklarının vurgusunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer; “Belediyelerimizi ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerimizi iletiyoruz. İnşallah 5 yıl boyunca Mersin, Akdeniz ve diğer ilçelerimizde hep beraber ve işbirliği içerisinde milletimize, kentimize hizmetlerimiz olacak. Çünkü Mersin gibi her yönüyle farklı ve özgün bir kentte belediye başkanlığı yapmak gerçekten çok özel bir duygu” dedi.

Sarıyıldız; “Akdeniz’in tüm sorunlarının çözüldüğü bir dönemi hedefliyoruz”

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Hoşyar Sarıyıldız ise ziyareti nedeniyle Başkan Seçer’e teşekkür ederek, “Halkımız, bize bu mazbatayı layık görerek hem imkân yarattı hem de bize bir sorumluluk yükledi. Geçmişten gelen sorunların çözümü noktasında yeni, enerjik ve dinamik bir yönetim kurarak sorunların çözümünü bize vazife kıldı. Bizler de Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde mahallelerimizin tüm sorunlarını gündeme alarak sorunların 5 yılda çözülmesini hedefliyoruz. Akdeniz’in başta imarı olmak üzere alt ve üstyapı sorunlarının çözüldüğü bir dönem olsun istiyoruz. Çünkü Akdeniz’in ciddi sorunları var. Akdeniz, Mersin’in en eski ilçesi fakat bir o kadar da kaderine terk edilmiş halde. Akdeniz, Mersin’in atan kalbi iken; limanı, ticaret ve sanayi ve tarım bölgelerinin olduğu bir kent iken, bu kadar iş imkânı arasında işsizlikle boğuşan bir kent. Bu anlamda yaklaşımınızı kıymetli buluyoruz. Yeni dönemde hepimize başarılar diliyorum. Akdeniz Belediyesi olarak bu süreçte üzerimize düşeni yerine getireceğimizin bilinmesini istiyoruz” diye konuştu.

Arslan; “Halkımız, gereken cevabı sandıkta verdi”

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Nuriye Arslan ise ziyarette yaptığı değerlendirmede, Mersin halkının her türlü engel ve algı operasyonlarına karşı yerel seçimleri çok iyi okuduğunu ve sandıkta gerekli cevabı verdiğinin altını çizdi. Eş Başkan Arslan; “Yeni dönemde görüyoruz ki artık önümüzde o tür engeller de kalmadı. Halklarımız süreci çok iyi okudu ve gereken cevabı da verdi. Bundan sonra elbette bizim temel amaç ve hedefimiz, bu güç birliğini sistematik hale getirip tüm halklarımıza eşit hizmet götürmek ve fırsat eşitliği sağlamak. Sizleri de tekrar kutluyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.