halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

FAZİLET DURMUŞ' TAN CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ ZİYARET

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 31.10.2023 - 09:13, Güncelleme: 31.10.2023 - 09:13 1672+ kez okundu.
 

FAZİLET DURMUŞ' TAN CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ ZİYARET

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü vesilesiyle emekli öğretmenleri ziyaret etti.

Cumhuriyet yolunda Türk gençlerinin yetişmesine sundukları büyük katkılardan dolayı emekli öğretmenlerimize şükranlarını sunan Fazilet DURMUŞ, "Evlatlarımızın yetişmesinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yaşına girmesinde paha biçilemez katkıları olan öğretmenlerimizin ellerinden öpüyoruz. Türkiye yüzyılında, Cumhuriyetimiz ikinci yüzyılına girerken bizler, birer çınar olan öğretmenlerimizden aldığımız bayrağı layıkıyla daha da yükseklere çıkartacak, evlatlarımızın aydınlık geleceği yolunda azimle ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.  Emekli öğretmenlerimiz  Meral ER ve  Fatma KIZILKAYA, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde İl Milli Eğitim Müdürünün ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Emekli öğretmenlerimiz, bu kutsal mesleği gururla ve mutlulukla icra ettiklerini, Cumhuriyetimizin 100. yılına girmesinden ve yetiştirdikleri gençlerin Cumhuriyet Bayrağını taşımalarından gurur duyduklarını dile getirdiler.
İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet DURMUŞ, Cumhuriyetimizin 100. Yıl dönümü vesilesiyle emekli öğretmenleri ziyaret etti.

Cumhuriyet yolunda Türk gençlerinin yetişmesine sundukları büyük katkılardan dolayı emekli öğretmenlerimize şükranlarını sunan Fazilet DURMUŞ, "Evlatlarımızın yetişmesinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100 yaşına girmesinde paha biçilemez katkıları olan öğretmenlerimizin ellerinden öpüyoruz. Türkiye yüzyılında, Cumhuriyetimiz ikinci yüzyılına girerken bizler, birer çınar olan öğretmenlerimizden aldığımız bayrağı layıkıyla daha da yükseklere çıkartacak, evlatlarımızın aydınlık geleceği yolunda azimle ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz." dedi. 

Emekli öğretmenlerimiz  Meral ER ve  Fatma KIZILKAYA, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde İl Milli Eğitim Müdürünün ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Emekli öğretmenlerimiz, bu kutsal mesleği gururla ve mutlulukla icra ettiklerini, Cumhuriyetimizin 100. yılına girmesinden ve yetiştirdikleri gençlerin Cumhuriyet Bayrağını taşımalarından gurur duyduklarını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.