halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

GELECEK PARTİLİ KARIŞ’TAN PASKALYA ZİYARETİ

Sağlık 20.04.2023 - 07:54, Güncelleme: 20.04.2023 - 07:54 5264+ kez okundu.
 

GELECEK PARTİLİ KARIŞ’TAN PASKALYA ZİYARETİ

Gelecek Partisi Mersin İl eski Başkanı Hamit Karış, Paskalya Bayramı dolayısıyla Mersin Ortodoks Kilisesi Pederi İspir Coşkun Teymur’u ziyaret etti.

Gelecek Partisi’nin Mersin İl eski Başkanı Hamit Karış örnek bir ziyaret gerçekleştirdi. Hristiyanlar tarafından kutlanan Paskalya Bayramı dolayısıyla Karış Mersin Ortodoks Kilisesi Pederi İspir Coşkun Teymur ile bir araya geldi. Mersin’de farklı dinlere mensup insanlarla yaşamaktan oldukça mutlu olduklarını ifade eden Karış, “Mersin birlik ve beraberliğe örnek bir şehirdir. Farklı inanç ve kültürleri her zaman bir arada barındıran ve kardeşlik kültürünün yansıtan bir şehir olarak bir arada kardeşçe yaşamanın önemini çok iyi biliyoruz. Tüm Hristiyan aleminin Paskalya Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Mersin Ortodoks Kilisesi Pederi İspir Coşkun Teymur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karış’a teşekkür etti.
Gelecek Partisi Mersin İl eski Başkanı Hamit Karış, Paskalya Bayramı dolayısıyla Mersin Ortodoks Kilisesi Pederi İspir Coşkun Teymur’u ziyaret etti.

Gelecek Partisi’nin Mersin İl eski Başkanı Hamit Karış örnek bir ziyaret gerçekleştirdi. Hristiyanlar tarafından kutlanan Paskalya Bayramı dolayısıyla Karış Mersin Ortodoks Kilisesi Pederi İspir Coşkun Teymur ile bir araya geldi. Mersin’de farklı dinlere mensup insanlarla yaşamaktan oldukça mutlu olduklarını ifade eden Karış, “Mersin birlik ve beraberliğe örnek bir şehirdir. Farklı inanç ve kültürleri her zaman bir arada barındıran ve kardeşlik kültürünün yansıtan bir şehir olarak bir arada kardeşçe yaşamanın önemini çok iyi biliyoruz. Tüm Hristiyan aleminin Paskalya Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Mersin Ortodoks Kilisesi Pederi İspir Coşkun Teymur ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karış’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.