halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

GÖKÇEL: AKP 1 YILDA KONUT YAPMAK İÇİN ORMAN VE MERALARA GÖZ DİKTİ

Siyaset 24.02.2023 - 14:57, Güncelleme: 02.03.2023 - 15:11 2834+ kez okundu.
 

GÖKÇEL: AKP 1 YILDA KONUT YAPMAK İÇİN ORMAN VE MERALARA GÖZ DİKTİ

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile deprem bölgesinde mera ve ormanların yapılaşmaya açılacağını vurguladı

CHP’li Gökçel, “Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ek 16 maddeyi kullanarak meralarımızı ve ormanlarımızı yapılaşmaya olanak tanıdı” dedi. CHP’li Cengiz Gökçel, bugün Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile orman ve meraların yapılaşmaya açılacağını söyledi. Gökçel, “Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ek 16 maddeyi kullanarak meralarımızı ve ormanlarımızı yapılaşmaya olanak tanıdı. AKP’nin depremzedelere bir yılda konut yapacağım sözü için ilk feda ettiği de ormanlarımız meralarımız oldu” dedi. Alınan kararın gelecekte daha büyük afetlere sebep olacağını vurgulayan CHP’li Gökçel, “Buradan sesleniyorum; ormanlarımızı feda edin gelecekte depremden daha büyük felaketleri yaşamamıza imkan tanımayın” dedi. Gökçel, “Biz şehirlerimizi planlayalım vatandaşlarımızı depremde hayatını kaybetmeyeceği konutlarda yaşasın istiyoruz aynı zamanda gelecekte depremden daha büyük felaketlere yol açacak ormanların ve meraların katliamına da müsaade etmeyin” diyerek planlama yapılması gerektiğini ve ormanların yapılaşmaya açılmaması gerektiğini vurguladı.
CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile deprem bölgesinde mera ve ormanların yapılaşmaya açılacağını vurguladı

CHP’li Gökçel, “Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ek 16 maddeyi kullanarak meralarımızı ve ormanlarımızı yapılaşmaya olanak tanıdı” dedi.

CHP’li Cengiz Gökçel, bugün Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile orman ve meraların yapılaşmaya açılacağını söyledi. Gökçel, “Son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ek 16 maddeyi kullanarak meralarımızı ve ormanlarımızı yapılaşmaya olanak tanıdı. AKP’nin depremzedelere bir yılda konut yapacağım sözü için ilk feda ettiği de ormanlarımız meralarımız oldu” dedi.

Alınan kararın gelecekte daha büyük afetlere sebep olacağını vurgulayan CHP’li Gökçel, “Buradan sesleniyorum; ormanlarımızı feda edin gelecekte depremden daha büyük felaketleri yaşamamıza imkan tanımayın” dedi. Gökçel, “Biz şehirlerimizi planlayalım vatandaşlarımızı depremde hayatını kaybetmeyeceği konutlarda yaşasın istiyoruz aynı zamanda gelecekte depremden daha büyük felaketlere yol açacak ormanların ve meraların katliamına da müsaade etmeyin” diyerek planlama yapılması gerektiğini ve ormanların yapılaşmaya açılmaması gerektiğini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.